Δωρεά αγαθών στο ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών

(Φωτογραφία αρχείου από το ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών στο πνεύμα των εορτών και θέλοντας να δείξει την αγάπη και αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους που την χρειάζονται, επέλεξε φέτος να προσφέρει αναγκαία αγαθά στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, με γνώμονα το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, ειρήνη, αλληλεγγύη, εκπλήρωσε την υπόσχεση που έδωσε στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών (ΚΕ.ΠΕ.Π.) Σιδηροκάστρου, παραδίδοντας σήμερα στον εκπρόσωπο του ιδρύματος κ. Γιώργο Μαλούδη όσα αγαθά κατάφερε να συγκεντρώσει από χρήματα που έβαλε το Δ.Σ. και από χορηγίες συναδέλφων και φίλων του συλλόγου για τις ανάγκες αυτών των υπέροχων παιδιών που στεγάζει το ίδρυμα.

«Το χαμόγελο ενός παιδιού, ειδικά αυτού που το χρειάζεται λίγο περισσότερο, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε την επόμενη φορά στο κάλεσμα του συλλόγου για βοήθεια, η ανταπόκριση να είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί μόνο μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σας ευχόμαστε όλους υγεία, υπομονή και επίμονη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αγάπη για τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας και φυσικά καλές δουλειές» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Κοινοποίηση