Ευχές για το 2022 από τον Δήμαρχο Σιντικής


Τις ευχές του για το νέο έτος έστειλε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης:
«Με μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας αποχαιρετούμε την απερχόμενη χρονιά. Ένα έτος καινοφανών προκλήσεων και ανεξέλεγκτων καταστάσεων που οφείλαμε να ανταποκριθούμε στο μέτρο του δυνατού. Με συνεχιζόμενη την ανασφάλεια ενώπιον της ρευστής καθημερινότητας, σε έναν διαρκή αγώνα με προτεραιότητα το ύψιστο αγαθό. Την υγεία μας!
Μπροστά μας ανατέλλει το 2022, με άσβεστη την ελπίδα ότι θα αφήσουμε πίσω μας το χάσμα του διαχωρισμού και των πειθαναγκασμών. Με σεβασμό στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και με πνεύμα φιλαδελφίας, ας οδοιπορήσουμε με ομόνοια προς το νέο έτος.
Φίλες & Φίλοι Συνδημότες
Εισερχόμαστε σε μία περίοδο για τον Δήμο Σιντικής, όπου με ορθό προγραμματισμό, μελέτη για το ευκταίο αποτέλεσμα και ολοκληρωμένους στόχους, δρομολογείται η εκκίνηση για σημαντικές παρεμβάσεις και έργα στην περιοχή μας. Οι επόμενοι 20 μήνες θα είναι αποτέλεσμα των όσων σχεδιάσαμε το προηγούμενο διάστημα και ήμαστε πεπεισμένοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αποδεκτό για τον κάθε πολίτη της ακριτικής περιοχής μας.
Σηκώνουμε μανίκια, εργαζόμαστε κοπιωδώς και το αποτέλεσμα θα είναι οι καρποί του αγώνα μας ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης σας.
Καλή Χρονιά & Ευτυχισμένο το 2022».

Κοινοποίηση