Η Myro Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση «ΦΛΕΡΤ» της Penelope Nelly Tsiakyridou


Η Myro Gallery, στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενεί την ατομική έκθεση, ΦΛΕΡΤ, της Penelope Nelly Tsiakyridou / KURO x Empneysis στο Project Room. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η καλλιτέχνης είναι η Νέλλη Πηνελόπη Τσιακύριδου γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου το 1990 στην Θεσσαλονίκη. Από τριών ετών ασχολείται με την μουσική και από έξι ετών με την ζωγραφική. Ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική παίζοντας πιάνο κανονάκι και τραγουδάει καθώς και με το Σχέδιο μόδας και τη ζωγραφική η οποία κατά την ίδια μετατραπεί το χώρο σε χρόνο και η μουσική το χρόνο σε χώρο. Επιπλέον έχει ασχοληθεί και με το θέατρο και τον χορό.
Απόφοιτη Σχεδίου μόδας στη Σχολή ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ Θεσσαλονίκης και στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Σεμινάρια & Foundation στο UAL Central Saint Martin’s London UK FINE ARTS .
Μέλος της ιδιαίτερα δραστήριου στο χώρο της τέχνης Συλλόγου “ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ” ζωγράφων – εικαστικών Θεσσαλονίκης.

Έχει καινοτόμες ιδέες, οι οποίες την εμπνέουν να δημιουργήσει πίνακες, ρούχα, κοσμήματα, φωτογραφίες, μουσικά θέματα και Video Art. Ένας καλλιτέχνης δημιουργεί εξ’ολοκλήρου και δηλώνει χαρισματικός συλλέκτης πολυπολιτισμικών ιδεών. Ιδρύτρια του KURO (-ισμου) το οποίο έχει ένα δικό του Dna βασισμένο στην αποκωδικοποιηση του τύπου της μνήμης που βρίσκεται στο υποσυνείδητο. Η δημιουργία κάτι πιο πραγματικού από την ίδια την πραγματικότητα. Ένα καινούριο στυλ ένας καινούριος “-ισμος” .

Εμπνέεται από τον Σουρεαλισμό, Μινιμαλισμό, Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, την Αρχαία Ελλάδα και την Ιαπωνική τέχνη. Λατρεύει τις διαδραστικές εκθέσεις . Τα έργα παίρνουν μορφική τελειότητα από τις ενέργειες των ανθρώπων που τα περιβάλλουν. Της αρέσει το στοιχείο της έκπληξης και του αυθορμητισμού. Οι τάσεις είναι για την ίδια κάτι σαν την διαίσθηση. Στο Δημιουργικό του KURO είναι οι συνεργάτες της “Empneysis” το οποίο ιδρύθηκε από τον Director – Editor-Cinematographer Μενέλαο Πριμεράκη και μαζί με τον Photographer D.O.P Δημήτρη Καρδόγερο αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας τέχνης σε ολόκληρο το καλλιτεχνικό φάσμα.
Τη μουσική την επιμελείται μαζί με την ίδια, ο Music Producer Fuku Cosmonaut Κωνσταντίνος Υφαντής.

KURO
Το KURO έχει ένα δικό του Dna βασισμένο στην αποκωδικοποίηση του τύπου της μνήμης που βρίσκεται στο υποσυνείδητο. Η δημιουργία κάτι πιο πραγματικού από την ίδια την πραγματικότητα. Ένα καινούριο στυλ ένας καινούριος “-ισμος”.
EMPNEYSIS
Οι Empneysis αναπνέουν μέσα από τα όνειρα της συμπατικής τέχνης. Ιδρύθηκε από τον Μενέλαο Πριμεράκη και μαζί με τον Δημήτρη Καρδόγερο αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας τέχνης σε ολόκληρο το καλλιτεχνικό φάσμα.
Director- Editor – Cinematographer : Menelaos Primerakis
Photographer – D. O P. : Dimitris Kardogeros
Sound landscapes : Fuku Cosmonaut (Konstantinos Yfantis)

Κοινοποίηση