Σέρρες: Εκδήλωση για την εορτή των Τριών Ιεραρχών το Σάββατο


Ο Τομέας Επιστημόνων και Εκπαιδευτικών του Συλλόγου «Ο Μέγας Βασίλειος» διοργανώνει εκδήλωση, στα πλαίσια της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προς τιμή του επιστημονικού και εκπαιδευτικού κόσμου του Νομού Σερρών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022 με το ακόλουθο πρόγραμμα:
• Στις 6:00 το απόγευμα, θα τελεστεί ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Τριών Ιεραρχών στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, με την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας.
• Στις 7:30 μ.μ. θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Πρωτοπόροι τότε, επίκαιροι σήμερα» και ομιλητή τον κο Μάριο Δομουχτσή, Θεολόγο – Φιλόλογο, Συγγραφέα, στην αίθουσα της Εvώσεως Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (Γ.Ε.Χ.Α.), Κύπρου 5, απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική και απαγγελία σχετικού με την εορτή κειμένου.
• Κατά την είσοδο χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Ταυτόχρονα θα γίνει και ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης από την ιστοσελίδα gexaserrwn.gr και από το κανάλι ΓΕΧΑ ΣΕΡΡΩΝ στο YouTube.

Κοινοποίηση