Αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων- Επανέρχεται η μουσική σε διασκέδαση και εστίαση


Την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα:

Αναφορικώς με τη διασκέδαση και την εστίαση επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο. Παραμένει όμως ωστόσο η καθήμενη διασκέδαση.

Αναφορικώς με τους αθλητικούς χώρους και τα γήπεδα, το μέτρο θα παραμείνει ως έχει. Θα επανεξεταστεί όμως την επόμενη εβδομάδα η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα και στις άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, λόγω του ότι στην κακοκαιρία δεν μπόρεσαν πολλοί πολίτες είχαν προγραμματίσει το ραντεβού τους για εμβολιασμό, να εμβολιαστούν, δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού από 31 Ιανουαρίου έως και 7 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι όσοι πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει 7 μήνες έως και την 7η Φεβρουαρίου, θα πρέπει να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, αλλιώς θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι.

Κοινοποίηση