Παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στους Επταμύλους Σερρών, στο Δήμο Εμμ. Παππά και σε χωριά του Δήμου Ν. Ζίχνης


Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Κοινότητας Επταμύλων του Δήμου Σερρών, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 04-01-2021 στην παραπάνω περιοχή, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα 8 και 9 σχετικά, ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 05 Ιουλίου 2022. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Δήμος Νέας Ζίχνης

Επίσης, ανακοινώθηκε η παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Κοινοτήτων Αναστασιάς, Αγίου Χριστοφόρου, Γαζώρου, Θολού, Νέας Ζίχνης, Νέας Πέτρας, Δραβήσκου, Μαυρολόφου και Μυρκίνου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ζίχνης και της Κοινότητας Σ.Σ. Αγγίστας της Δημοτικής Ενότητας Αλιστράτης του Δήμου Νέας Ζίχνης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 04-01-2021 στις παραπάνω περιοχές, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω 8 έως και 10 σχετικά.
Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 05 Ιουλίου 2022. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Δήμος Εμμανουήλ Παππά

Τέλος, ανακοινώθηκε η παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 04-01-2021 στις παραπάνω περιοχές, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω 8 έως και 10 σχετικά.
Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 05 Ιουλίου 2022. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Κοινοποίηση