Για χυλωμένο πιλάφι επιλέξτε το ρύζι Καρολίνα από τον Agrotopo.
Το ρύζι Καρολίνα καλλιεργείται στις παράχθιες περιοχές του ποταμού Στρυμόνα. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο.
Η βασική ιδιότητα του ρυζιού αυτού, είναι η μεγάλη ικανότητα του να απορροφά τα λίπη και γι’ αυτό είναι κατάλληλο για πιλάφι και φαγητά φούρνου αλλά και για γεμιστά και ριζότο.
Μαγειρεύεται με αναλογία 1:2,5 ή 1:3 ανάλογα με το γούστο.
Βάλτε στη ζωή σας και στη διατροφή σας τα μοναδικά προϊόντα Agrotopos.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ.