Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Σερρών: Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Την αλληλεγγύη τους στον ουκρανικό, το ρωσικό και τους άλλους λαούς της περιοχής εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δημοκρατικός σύλλογος γυναικών Σερρών. «Καταδικάζουμε όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις που κατέστησαν στόχο τον λαό, καθώς έχουν εμπλέξει τη χώρα μας στο κουβάρι των ανταγωνισμών, μετατρέποντας την Ελλάδα σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΑμερικοΝΑΤΟϊκών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημοκρατικού συλλόγου γυναικών

‘’ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ’’ Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ουκρανικό, το ρωσικό και τους άλλους λαούς της περιοχής και στεκόμαστε στο πλευρό τους, προκειμένου να ζήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, κυρίαρχοι στον τόπο τους. Καταδικάζουμε όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις που κατέστησαν στόχο τον λαό, καθώς έχουν εμπλέξει τη χώρα μας στο κουβάρι των ανταγωνισμών, μετατρέποντας την Ελλάδα σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΑμερικοΝΑΤΟϊκών.

Οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου, οι οικογένειές μας και τα παιδιά μας δεν έχουμε κανένα συμφέρον από τους πολέμους που σχεδιάζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και υλοποιούν οι κυβερνήσεις που τους εξυπηρετούν και οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί τους. Δυναμώνουμε την πάλη μας με όλες μας τις δυνάμεις και απαιτούμε:

 Να κλείσουν τώρα οι αμερικοΝΑΤΟικές βάσεις στη χώρα μας που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου.

 Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στην Ουκρανία ή σε άλλες πολεμικές αποστολές.

 Στη δράση -και μόνο εκεί- μπορεί να καταπολεμηθεί και ο φυσιολογικός ατομικός φόβος για το μέλλον της οικογένειας και των παιδιών μας.

Κοινοποίηση