Βραβεύσεις παιδιών και συνταξιούχων από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών (Φωτογραφίες)


Με μια λιτή εκδήλωση το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 14 Μαρτίου 2022 στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό στα τέκνα συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι. της χώρας κατά τη σχολική περίοδο 2020- 2021, καθώς επίσης βραβεύθηκε η Ηλιάνα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ για τις συνεχείς & αξιοσημείωτες επιτυχίες της στον αθλητισμό (άλμα επί κοντώ).

«Η καθιερωμένη αυτή εκδήλωση αποτελεί την από μέρους μας ελάχιστη επιβράβευση και αναγνώριση του κόπου, της αγωνίας και της καταβληθείσας προσπάθειας τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση.

Ακολούθως, σε εστιατόριο της πόλης των Σερρών, η Ένωση βράβευσε με απονομή πλακέτας τους συναδέλφους μας που συνταξιοδοτήθηκαν το έτος 2021, οι οποίοι παρέμειναν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο για τρείς περίπου δεκαετίες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ, ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Υ’ κ. Ιωάννης ΒΑΣΙΛΚΑΡΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σερρών κ.κ. Σοφοκλής ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & Ιωάννης ΜΑΡΑΓΚΟΤΙΔΗΣ αντίστοιχα.

«Εξυπακούεται ότι για όλους εμάς οι συνταξιούχοι συνάδελφοι μας εξακολουθούν να αποτελούν μέλη της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας και τους ευχαριστούμε ολόψυχα για όλα όσα μας έμαθαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, ευημερία και να χαρούν τη σύνταξη τους δίπλα στις οικογένειες τους και σε αγαπημένα τους πρόσωπα» τονίζεται, τέλος, στη σχετική ανακοίνωση.

Κοινοποίηση