Εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης από αύριο


Εργασίες υλοτόμησης και κλαδέματος δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες υλοτόμησης και κλαδέματος δένδρων επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στα εξής σημεία:
– Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες 10.00- 14.00.
– Στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κλαδέματος δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Εργασίες κλαδέματος δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος δένδρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον Α/Κ Αεροδρομίου έως τον Α/Κ Ν. Ρυσίου και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση