Κ.Ε.ΔΗ.Σ.: Παραδόθηκε στη δομή προσφύγων το δεύτερο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία αλληλεγγύης και συμπαράστασης που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) προς τα παιδιά της Ουκρανίας, τα οποία έζησαν την φρίκη του πολέμου και ξεριζώθηκαν από τα σπίτια και την πατρίδα τους.
Η ανταπόκριση των Σερραίων ήταν συγκινητική καθώς πολίτες, αλλά και φορείς του Δήμου Σερρών, πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολεία καθημερινά μεταβαίνανε στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσαν.
Το πρωί παραδόθηκε στη Δομή προσφύγων στις Σέρρες και το δεύτερο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με την συνδρομή της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, τα φορτηγά της οποίας μετέφεραν τα είδη πρώτης ανάγκης στη Δομή.
Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη σε δηλώσεις της ανέφερε:
«Η ανταπόκριση των Σερραίων στο κάλεσμά μας ήταν συγκινητική. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας καθώς όλοι μαζί καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια μεγάλη «αγκαλιά» για τα μικρά παιδιά, τα οποία στην πιο τρυφερή τους ηλικία βίωσαν με το χειρότερο τρόπο τη ρωσική εισβολή στο ουκρανικό έδαφος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Καρακολίδη για την άμεση ανταπόκριση της υπηρεσίας στην μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς και τους υπαλλήλους της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. που επί σειρά ημερών εργάζονται εθελοντικά για την ταξινόμηση και τη συσκευασία των προσφερόμενων ειδών. Όλοι μαζί για άλλη μια φορά βρεθήκαμε κοντά στους ανθρώπους που μας χρειάζονται, στηρίζοντας τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο.»
Κοινοποίηση