Το Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. γιορτάζει την Ημέρα Μητέρας Γης και στέλνει το μήνυμα «Φυτεύουμε δέντρα – Σεβόμαστε τη Γη»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, τα παιδιά και οι εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), θα πραγματοποιήσουν δεντροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου στο πάρκο της Ομόνοιας, την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, μικροί και μεγάλοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ θα είναι εκεί για να στείλουν το μήνυμα: «Φυτεύουμε δέντρα – Σεβόμαστε τη Γη», ενώ παράλληλα θα δεντροφυτεύσουν μικρά δέντρα. Νωρίτερα τα παιδιά θα ενημερωθούν για την προστασία του περιβάλλοντος και θα ζωγραφίσουν εμπνευσμένα από το θέμα της προστασίας της Γης.

Να επισημανθεί ότι η Παγκόσμια Ημέρα της Γης τιμάται κάθε χρόνο, προκειμένου να μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο ενάντια στη φύση και να την προστατεύσουμε γιατί αποτελεί το μοναδικό μας σπίτι.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. μας καλούν όλους να δεσμευτούμε, να εργαστούμε σκληρά για την προστασία του πλανήτη μας και τη συμφιλίωση με τη φύση.

Η δράση φέτος θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα και συγκεκριμένα την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022 αντί στις 22 Απριλίου που τιμάται η Ημέρα της Γης, λόγω της κορύφωσης του Θείου δράματος την Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022.

Κοινοποίηση