Εργασίες στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης από αύριο Τρίτη


Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ι. Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν οι εξής εργασίες:
-κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα και στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με ΠΑΘΕ (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από την περιοχή του νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» έως την περιοχή του νοσοκομείου «Αγίου Παύλου», με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως και 14.00 μ.μ.
-κλαδέματος και κοπής δένδρων στην κατεύθυνση προς δυτικά, από τον ανισόπεδο κόμβο 6 (κόμβος Νεαπόλεως) έως την περιοχή του τούνελ, δεξιά της οδού και τμηματικά, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 14.00 μ.μ. έως τη δύση του ηλίου.
-κλαδέματος και κοπής δένδρων στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον ανισόπεδο κόμβο 6 (κόμβος Νεαπόλεως) έως την περιοχή του τούνελ, δεξιά της οδού και τμηματικά, την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών θα εκτελεσθούν εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων, από τον κόμβο Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες από 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με την Τροχαία Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου:
-δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022.
-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον οικισμό Χαλκηδόνας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ταυτόχρονα και στις δύο κατευθύνσεις την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση