Περιβαλλοντική και κοινωνική προσφορά του Μουσικού Σχολείου Σερρών

(Στη φωτογραφία η εκπρόσωπος του σχολείου κ. Α. Θεοχαρίδου με την κ. Δήμητρα Παναγιωτάκη, Δ/ντρια της Δομής, δέχεται τις ευχαριστίες της για τη συνεισφορά των μαθητών)

Το Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών στο προηγούμενο διάστημα προχώρησε σε δύο δράσεις, μία περιβαλλοντική και μία κοινωνική επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα κοινωνικά αντανακλαστικά του.

Συγκεκριμένα, το Μουσικό Σχολείο Σερρών (ΜΣΣ) επιδεικνύοντας ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ανακύκλωσης πλαστικού που υλοποιείται στο σχολείο, τα οποία απεστάλησαν σε κέντρο ανακύκλωσης πλαστικού μέσω της επιχείρησης ΚΑΝΤΖΑΣ.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης, κ. Σταμάτη Κάντζα, για την διευκόλυνση, καθώς και για την προσφορά δέκα δωροεπιταγών για μαθητές του σχολείου μας ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σχολείου.

Επιπλέον, το Μουσικό Σχολείο Σερρών, σκύβοντας με ευαισθησία απέναντι στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία και το προσφυγικό πρόβλημα, στάθηκε στο πλευρό των προσφύγων και στήριξε με τη συνεισφορά των μαθητών του το κοινωνικό έργο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Σερρών.

Κοινοποίηση