Στα μπλε το Δημαρχείο για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες συμμετέχοντας στη δράση του Make-A-Wish

Ο Δήμος Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και συμβάλλοντας στην διάδοση του οράματος και του έργου του, φωταγώγησε χθες Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 το Δημοτικό Μέγαρο των Σερρών στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish.

Η ημέρα αυτή, που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών. Γιατί δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Η εκπλήρωση της ευχής του παιδιού με σοβαρή ασθένεια μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό, αντικαθιστώντας τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά και το άγχος με την ελπίδα. Προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική υγεία των παιδιών. Ελάτε να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους.»

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) «επιταχύνει» το βήμα του και βάζει μπρος για την επιστροφή στην κανονικότητα! Έτσι, επιστρέφει με τον ετήσιο, εορταστικό περίπατο στις 7 Μαΐου στην Αθήνα, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά του Covid-19! Καλεί το κοινό να συμμετάσχει σε ένα

μοναδικό, παραμυθένιο περίπατο στο κέντρο της Αθήνας υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με κατάληξη στο σιντριβάνι του φωταγωγημένου μπλε Ζαππείου! Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία εκπλήρωσης ευχής!

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Επιστρέφοντας στην νέα μας πραγματικότητα και με τη μερική άρση των περιορισμών, έχουμε επιταχύνει ώστε να διπλασιάσουμε τις εκπληρώσεις ευχών. Υπάρχουν παιδιά μας που περιμένουν ακόμα και 2 χρόνια για την εκπλήρωση. Η συμβολή όλων μας για την θεραπεία τους είναι σημαντική! Οι Δήμοι είναι κοντά μας και ανταποκρίνονται σε κάθε μας αίτημα! Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Κοινοποίηση