Ο… άθλος του Άθλου Ορεστιάδας- Η ιστορική άνοδος στη Volley League


Σε «πελάγη» ευτυχίας βρισκόντουσαν άπαντες στον Άθλο Ορεστιάδας, μετά την ιστορική άνοδο στη Volley League. Η μητρόπολη του βόλεϊ επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ, με προπονητικό επιτελείο να μιλούν για έναν… άθλο από τον Άθλο Ορεστιάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ο πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης δήλωσε: “Μια παρέα 10 ατόμων τον Αύγουστο του 2015 βάλαμε μακροπρόθεσμο στόχο να ανεβάσουμε τον Άθλο στη Volley League και τα καταφέραμε. Είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για την πόλη, τον Έβρο, τη Θράκη, τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο ήταν ανατριχιαστικό. Ο κόσμος γύρισε στο βόλεϊ, η πόλη ζει για το βόλεϊ. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν μια γροθιά και η πόρτα του συλλόγου είναι ανοιχτή για όλους. Ο Άθλος ήρθε για να μείνει με δικά του παιδιά, με παίκτες που ζουν και αγαπούν την πόλη και την ομάδα. Έχουμε 136 παιδάκια στις υποδομές, αύριο θα ξεπεράσουμε τα 250, καθώς στις εξέδρες είχαμε πολλά νέα παιδιά που χάρηκαν και πανηγύρισαν την άνοδο.Προχωράμε όλοι μαζί”.

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε: «Η άνοδος αυτή σημαίνει ότι η μητρόπολη του βόλεϊ, η Ορεστιάδα έχει σφυγμό και παλμό. Ο Άθλος έχει ακαδημίες, δυναμική για να κάνει κάτι καλό γενικότερα στο χώρο του βόλεϊ.
Ανέλαβα την ομάδα στις αρχές του έτους και ήταν όλο αυτό το διάστημα πολύ πιεστικό. Κληθήκαμε να εκπληρώσουμε ένα δύσκολο έργο και το φέραμε εις πέρας. Είναι ημέρα γιορτής και επιστροφής του βόλεϊ της Ορεστιάδας στη Volley League. Είμαστε όλοι πανευτυχείς.
Είχα τη χαρά και τη τιμή να βρίσκομαι στον ΑΟ Ορεστιάδας και να ζήσω την άνοδο του 2014 ως παίκτης και το 2022 ως προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας. Το να βλέπεις το γήπεδο γεμάτο είναι κάτι που δεν το συναντάς κάθε μέρα. Μας γεμίζει ελπίδα να βλέπουμε παιδιά στο γήπεδο που σήμερα ήταν πάρα πολλά.
Αφιερώνω την επιτυχία στην οικογένειά μου που με ανέχεται, στους γονείς μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Στους φανερούς και κρυφούς υποστηρικτές αλλά ιδιαίτερα θέλω να το αφιερώσω σε έναν δικό μου άνθρωπο που χάσαμε πέρυσι αδίκως, τον Κωνσταντίνο Τοτολίδη».

Ο Σερραίος ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την ομάδα και την πόλη. θα πρέπει να είναι όλοι περήφανοι για αυτή την ομάδα. Όλη τη χρονιά και από τον Αύγουστο που ξεκινήσαμε παλεύαμε για αυτό το στόχο. Άλλες ομάδες μας υποτίμησαν, άλλοι έχριζαν φαβορί άλλους αλλά εμείς ξέραμε από την αρχή τι μπορούμε να κάνουμε και που μπορούμε να φτάσουμε. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά τις ξεπεράσαμε ως οικογένεια. Σήμερα ο Άθλος πέτυχε έναν τεράστιο άθλο. Πρώτα απ’όλα το αφιερώνω στο κόσμο της Ορεστιάδας που είναι μία πόλη καθαρά βολεϊκή με μεγάλη ιστορία. Φυσικά το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στον αδερφό μου που είναι τα στηρίγματά μου σε ότι και αν κάνω δίνοντας μου το κάτι παραπάνω για να πετυχαίνουμε άθλους».

Πηγή: volleynews.gr

Κοινοποίηση