Σέρρες: Μεγάλη η προσέλευση στις διαδικασίες του ΚΙΝ.ΑΛ. (Βίντεο & φωτογραφίες)


Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου

Ιδιαίτερα ευχαριστημένα ήταν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, από τη συμμετοχή στις διαδικασίες του κινήματος και στην περιφερειακή ενότητα Σερρών. Στελέχη και μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ., προσήλθαν σήμερα στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές, τους συνέδρους, αλλά και να αποφασίσουν αν στο όνομα θα συμπεριληφθεί και το «ΠΑΣΟΚ», δηλαδή αν θα παραμείνει ΚΙΝ.ΑΛ. ή αν θα μετονομαστεί σε «ΚΙΝ.ΑΛ.- ΠΑΣΟΚ».

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής στις κάλπες που «στήθηκαν» στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, Κατερίνα Σιάννη ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο κόσμος ενδιαφέρεται και πως η συμμετοχή ήταν ανέλπιστα μεγάλη: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί η προσέλευση ήταν ανέλπιστα μεγάλη. Είμαστε περίπου στα επίπεδα των προεδρικών εκλογών. Ο κόσμος ενδιαφέρεται και μας ρωτάει για τα άτομα, για τα ψηφοδέλτια».

Μεγάλη έκπληξη, σύμφωνα με την κ. Σιάννη, ήταν η προσέλευση πολλών νέων ανθρώπων στις εκλογικές διαδικασίες, ενώ ευχαριστημένα εμφανίσθηκαν και παλαιά στελέχη, με την «ενεργοποίηση» ξανά του κινήματος, σε τοπικό επίπεδο.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να συγκροτηθούν τα τοπικά όργανα και να υπάρξει σε αυτά εκπροσώπηση από όλες τις ηλικίες και όλα τα επαγγέλματα. Είναι πολύ καλό το κλίμα. Η διαδικασία κύλησε πολύ ομαλά και η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη» υπογράμμισε η κ. Σιάννη.

Κοινοποίηση