Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο πρατήριο του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων


Πυροβολισμοί έπεσαν στο πρατήριο του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Θέμη Κιουρτζή που βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας στο ύψος της Περαίας.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου έχει καταγράψει ένα άτομο να κινείται πεζό έξω από τον χώρο και να πυροβολεί τουλάχιστον 6-7 φορές την πρόσοψη του βενζινάδικου που εκεί την ώρα ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κάποιος μέσα.

Έξω από το πρατήριο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το βενζινάδικο δέχεται επίθεση. Πριν από περίπου δύο χρόνια άγνωστοι είχαν ρίξει δύο χειροβομβίδες έξω από το πρατήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση έκανε λόγο για ελλιπείς ελέγχους στην αγορά, λαθρεμπόριο και κερδοσκοπία.
“Οι ελεγκτικές υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες σε αριθμό και σε γνώση. Έχουμε συναγωνισμό λαθρεμπόρων, η παραβατικότητα έχει ξεπεράσει τα 500 εκατ. ευρώ” τόνισε.
«Σε πολύ μεγάλες τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, με πάρα πολλά εκατομμύρια όφελος, έχουν εμπλοκή και άνθρωποι των ελεγκτικών αρχών…» είχε προσθέσει ο κ. Κιουρτζής.

Πηγή: focusfm.gr

Κοινοποίηση