Η άνοδος της Θύελλας Σερρών και το συγκινητικό μήνυμα της Διοίκησης


Μία μεγάλη επιτυχία πέτυχε η ομάδα της Θύελλας Σερρών, με την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία των Σερρών.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα της Διοίκησης της ομάδας, η οποία ανέφερε τα εξής:
«Μία ακόμα χρονιά από την πλούσια ιστορία της Θύελλας Σερρών μόλις έληξε και η ιστορική ομάδα των Καμενικίων, της Ομόνοιας και των Καλυβίων επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στην 1η κατηγορία των Σερρών.
Ως διοίκηση του συλλόγου και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές γνωρίζοντας το βάρος που έχει να διοικείς έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, που έχει τόσο ισχυρή σύνδεση με τη ζωή των Δυτικών περιοχών της πόλης θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.
Ένα δρόμο οργάνωσης του συλλόγου, επαναφοράς του όπως πρέπει στη ζωή των Δυτικών περιοχών της πόλης και με πλήρη σεβασμό στην ιστορία μας ώστε να τιμηθεί να μην ξεχάσουμε τίποτα!
Από το 1961 έως σήμερα η Θύελλα γράφει τη δική της ιδιαίτερη ιστορία. Από τους Λιγνιτωρύχους των Καμενικίων και την πρώτη ομάδα του 1961 στα χαλίκια του Εθνικού Σταδίου και που έπλεναν τις φανέλες στα σπίτια τους οι νοικοκυρές από τα Καμενίκια , τα Καλύβια και την Ομόνοια έως την ομάδα του 1977 και της Β Εθνικής, από την δεκαετία του ‘80 με τις σημαντικές επιτυχίες, από τη δεκαετία του ‘90 με τα «μικρά» του Παυλίδη αλλά και τα τελευταία χρόνια τα δύσκολα που ο Τσιμπίρης σχεδόν μόνος κρατούσε τη σημαία ψηλά.
Κάθε νέα μέρα να μεγαλώνει η Θύελλα μας λίγο περισσότερο από την προηγούμενη.
Την επόμενη χρονιά ο μεγάλος στόχος παραμένει η εξωστρέφεια του συλλόγου γιατί το οφείλουμε σε όλους όσους δάκρυσαν την ημέρα της έκθεσης φωτογραφίας…
Τέλος οφείλουμε να πούμε ότι είμαστε τυχεροί!
Έχουμε επιλέξει έναν εξαίσιο προπονητή άκρως επαγγελματία που του ανήκει το μέλλον και μας τιμάει με την δουλειά που κάνει, τον Δημήτρη Άβαλη.
Είμαστε τυχεροί για το υπέροχο team που έχει με τον Πασχάλη Λαμβδά ως βοηθό προπονητή και τον Βασίλη Πιατσίκη ως προπονητή τερματοφυλάκων.
Είμαστε τυχεροί για τους αθλητές μας, που πρώτα από όλα είναι όλα καλά παιδιά και έγιναν οικογένεια, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα συνεργασίας και αγάπησαν το σύλλογο και πορευόμαστε και την νέα χρονιά με τα ίδια ιδανικά.
Είμαστε τυχεροί που η ακαδημία μας γίνεται οικογένεια, με καλά παιδιά και γονείς που στέκονται με αγάπη στο σύλλογο».

Κοινοποίηση