Κατακλύστηκε από κόσμο η κεντρική πλατεία του Νέου Πετριτσίου στην έναρξη των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»


Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ».
Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Μαΐου 2022 στην κεντρική πλατεία του Νέου Πετριτσίου στη ρεμπέτικη βραδιά υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «Γερόλυκοι», που διοργανώθηκε ως παράλληλη εκδήλωση με την υποστήριξη του Μ.Γ.Σ. Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου και της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. Πολυμόρφη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε: «Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις “ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ”. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα, εδώ στο Νέο Πετρίτσι, όπου γίνεται η έναρξη των εκδηλώσεων μας, η συμμετοχή του κόσμου είναι συγκινητική, γεγονός που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για τις επόμενες ημέρες. Οι φετινές εκδηλώσεις θα μας κάνουν όλους να νιώσουμε υπερήφανοι», κατέληξε.

Σε ρόλο οικοδεσπότη, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέου Πετριτσίου Αντώνης Ζλατίντσης και ο Πρόεδρος της περιοχής Γιάννης Παπαπέτρου, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι, τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Μία ακόμη πιο όμορφη νότα στην όλη βραδιά χάρισε η παρουσία των αναβιωτών, Ελλήνων και ξένων, που μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω του κορονοϊού, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις γεμάτοι ενθουσιασμό.

Κοινοποίηση