Κλιμάκιο της Ν.Ε. Σερρών ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. στη διαμαρτυρία της Ροδόπολης


Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σερρών επισκέφτηκε σήμερα στην περιοχή της Ροδόπολης, ώστε να παρευρεθεί στη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα και να πιέσει για λύσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρονται τα εξής:
«Διαπιστώσαμε, λοιπόν, την αγανάκτηση που νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής με την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το βόρειο τμήμα του Νόμου μας. Τους ακούσαμε να ζητάνε άμεσες λύσεις και καθαρές κουβέντες. Από τη μεριά μας δεσμευτήκαμε να είμαστε δίπλα τους, ασκώντας πίεση στους αρμόδιους, καταθέτοντας παράλληλα τις δικές μας προτάσεις.
Ως Νομαρχιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τα μέλη των Τοπικών μας Οργανώσεων θα είμαστε πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας, με σεβασμό και ταπεινότητα, συμμεριζόμενοι τις αγωνίες τους, τις ανησυχίες τους, πάντα με προτάσεις και με διάθεση για διάλογο.
Ειδικότερα όμως για ζητήματα που αφορούν το Κοινωνικό Κράτος, όπως αυτό της υποστελέχωσης του Ε.Σ.Υ και του ΕΚΑΒ οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους».

Κοινοποίηση