Σερραίοι στα «δίχτυα» «πυραμίδας» ; – Πως λειτουργούσε (Βίντεο)


Χιλιάδες ευρώ φαίνεται να έχασαν και Σερραίοι, οι οποίοι «επένδυσαν» στην «πυραμίδα». Το βράδυ της Δευτέρας η πλατφόρμα «έπεσε» με αποτέλεσμα συνάνθρωποί μας να χάσουν χρήματα που είχαν καταθέσει. Η προσέγγιση γινόταν από τα κοινωνικής δικτύωσης, με τους επιτήδειους να ζητούν αρχικά να εγγραφούν τα ανυποψίαστα «θύματά» τους και να επενδύσουν σε συγκεκριμένες πλατφόρμες.

Σύμφωνα, με το alphanews.live τα θύματα αγοράζουν τα πακέτα που υπάρχουν στις πλατφόρμες αυτές για τα ποσά των €100, €600 και €1,500. Στη συνέχεια, καλούνται να κάνουν like σε διάφορες διαφημίσεις που εμφανίζονται στην εφαρμογή, ενώ όσα περισσότερα likes γίνουν και όσους περισσότερους συνδρομητές εγγράψουν τα θύματα στις πλατφόρμες τόσο περισσότερα ημερήσια κέρδη έχουν. Οι επιτήδειοι υπόσχονται στα θύματα καθημερινή απόδοση της τάξης του 5% μέχρι και 10%.

Νεότερη ενημέρωση (27/05/2022):

Υπέρογκα ποσά φαίνεται να «επένδυσαν» Σερραίοι σε εταιρεία «πυραμίδα» που… εξαφανίσθηκε- Επισκέπτονται δικηγόρους και αναζητούν βοήθεια

Για το θέμα είχε μιλήσει στο alphanews της Κύπρου, ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου Υπεύθυνος Κλιμακίου Οικονομικού Εγκλήματος ΤΑΕ Λευκωσίας.

Κοινοποίηση