Συναντήσεις με νόημα και περιεχόμενο για τοπικά στελέχη των Σερρών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο συνέδριο


Στον απόηχο του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια ήταν η έντονη κινητικότητα που επέδειξαν τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Μέσω των αναρτήσεων τους, αλλά και από τα σχετικά ρεπορτάζ διαπιστώσαμε ότι έγιναν πολλές συναντήσεις με κορυφαία στελέχη, με πρώην υπουργός αλλά και με εκπροσώπους της νέας γενιάς.

Την… τιμητική τους είχαν ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου και πρώην υποψήφιος Αρχηγός, Παύλος Χριστίδης, ο πρώην Υπουργός και πρώην υποψήφιος Αρχηγός, Παύλος Γερουλάνος αλλά και ο τέως Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Και οι τρεις άλλωστε είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο «όλον» ΠΑΣΟΚ και αυτό φάνηκε στις εκλογές της νέας ΚΠΕ, όπου ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Χριστίδης κατέλαβαν την 2η και 6η θέση αντίστοιχα ενώ ο στενός συνεργάτης του Παύλου Γερουλάνου, Κώστας Πανταζής, κατέλαβε την 11η θέση στα 301 εκλεγμένα μέλη.

Μια συνάντηση, όμως, από τις πολλές που έγιναν, χαρακτηρίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ ως άκρως σημαντική, που μπορεί να «γεννήσει» ειδήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σερρών Γιώργος Τρέντσιος και ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Κεΐσογλου, οι οποίοι είναι εκ νέου εκλεγμένα μέλη της Ν.Ε. βρέθηκαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο οποίος είναι ο στενότερος συνεργάτης του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και αυτός που «σάρωσε» στις εκλογές της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής καταλαμβάνοντας με άνεση την 1η θέση. Τα αποτελέσματα των όσων συζητήθηκαν θα γίνουν σύντομα γνωστά, μιας και όπως μαθαίνουμε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή δεν σκοπεύει να… παρασυρθεί από την καλοκαιρινή ραστώνη και σχεδιάζει πληθώρα δράσεων και παρεμβάσεων, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού το φθινόπωρο. Οψόμεθα.

Κοινοποίηση