Πλημμύρισαν δρόμοι και αυλές στο Αδελφικό- Στο «επίκεντρο» διαμαρτυριών η ΔΕΥΑ Σερρών (Βίντεο & φωτογραφίες)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Αδελφικού, του Δήμου Σερρών, καθώς από χθες αυλές σπιτιών και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, όλα ξεκίνησαν από εργασίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ) στο υδραγωγείο.

Έκτοτε άρχισαν να τρέχουν νερά, τα οποία καταλήγουν σε αυλές σπιτιών και δρόμους.

Ο κάτοικος του χωριού Δημήτρης Ζούτας δήλωσε πως ενώ ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΣ, μέχρι και σήμερα δεν επισκέφθηκε κάποιος την περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί και να διορθωθεί το πρόβλημα.
«Δεν ήρθε κανείς, ενώ ειδοποιήσαμε. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να πάμε στον εισαγγελέα; Έκαναν εργασίες και από χθες άρχισαν οι πλημμύρες. Μας έχει ρημάξει. Έχουν πλημμυρίσει οι κήποι μας και οι δρόμοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζούτας.

Κοινοποίηση