Η Μαργαρίτα Αλευρίδη σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη


Η συγγραφέας Μαργαρίτα Αλευρίδη θα βρίσκεται στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο «καφέ αμάν» (Χατζηιακώβου 12) για την παρουσίαση του βιβλίου της Β6 που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εύμαρος. Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρκέλλα Μικέλη.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στις 7 το απόγευμα, ο IANOS και οι Εκδόσεις Εύμαρος διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Αλευρίδη με τίτλο Β6, στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7. Για το βιβλίο θα μιλήσει εκτός από τη συγγραφέα και η δημοσιογράφος- ραδιοφωνική παραγωγός Μαρκέλλα Μικέλη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τις ώρες των προσωπικών εξομολογήσεων και απολογισμών, όσες ιστορίες κι αν έχει να διηγηθεί κάποιος, θα αφήσει πάντα την καλύτερη για το τέλος.
Και συνήθως η καλύτερη αφορά σε κάποια προδοσία. Η προδοσία, όπως άλλωστε και η άνευ όρων αφοσίωση, φέρουν εντός τους την αίγλη ενός παράτυπου ηρωισμού.
Έξι ιστορίες που θα αφήσουμε για το τέλος λοιπόν. Ιστορίες για όσους ένιωσαν κάποια στιγμή λαθρεπιβάτες στην ίδια τους τη ζωή. Ιστορίες για θύτες και για θύματα. Ιστορίες δικές σου και δικές μου. Ιστορίες για όσους από εμάς δεν την σκαπουλάραμε τελικά και γίναμε ο τρόπος που προδώσαμε, που προδοθήκαμε αλλά κυρίως ο τρόπος που επιλέξαμε να προδοθούμε.

Κοινοποίηση