Βραβεύθηκαν οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές που πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις στο εξωτερικό (Βίντεο & φωτογραφίες)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την βράβευση των Σερραίων ποδοσφαιριστών που έκαναν την χώρα μας υπερήφανη με τις επιτυχίες τους στο ποδόσφαιρο, τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.

Οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν είναι: οι Χρήστος Καρυπίδης, Βασίλης Μπορμπόκης, Στάθης Ταυλαρίδης, Κώστας Τσιμίκας και Άγγελος Χαριστέας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές διαχρονικά τιμούν τον τόπο καταγωγής τους, τόσο με το ήθος τους, όσο και με τις υψηλές επιδόσεις τους στο άθλημα.

Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπυρόπουλος βράβευσε τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο συνεχάρη για την επιτυχημένη του πορεία, του ευχήθηκε κυρίως υγεία και την καλύτερη δυνατή συνέχεια.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, εκατοντάδες φίλαθλοι των ποδοσφαιριστών, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους, στην είσοδο του Διοικητηρίου.

Κοινοποίηση