Ο Στ. Καμαράκης επιστρέφει στον «ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ»- Έναρξη συνεργασίας και με τον Γ. Μπουτάκογλου


Ο «αρχιτέκτονας» του Σερραϊκού Μπάσκετ επιστρέφει στην ομάδα του «ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ» ως Τεχνικός Σύμβουλος και Προπονητής της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σερραϊκού μπάσκετ με επιστέγασμα την μοναδική άνοδο Σερραϊκής ομάδας (μόνο με Σερραίους παίκτες) στην Α’ Εθνική το 1985.

Ο Στάθης Καμαράκης διετέλεσε Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία των Σερρών και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΣΕΡΡΩΝ διδάσκοντας Καλαθοσφαίριση.

Στην πολύπειρη προπονητική του καριέρα του έχει σημειώσει Ανόδους ομάδων στη Β’ και Α2 Εθνική κατηγορία (ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, BF ΞΑΝΘΗ, ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ). Κατέκτησε Πανελλήνιες νίκες σε πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων και Έξοδο στην Ευρώπη (ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ). Έχει παρακολουθήσει και διδάξει σε αναρίθμητα σεμινάρια και Καμπ Μπάσκετ για νέους αθλητές, ενώ έχει εργαστεί και ως Ομοσπονδιακός προπονητής στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και με τη δουλειά του στα τμήματα υποδομών έχει αναδείξει παίκτες σε Εθνικές ομάδες (Παραμανίδης, Μακαράς, Τοπάλης, Γκιουζέλης, Τσάμης κλπ).

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ καλωσορίζει τον Στάθη Καμαράκη στην οικογένεια του, ευελπιστώντας να αποτελέσει νέα αφετηρία για την πρόοδο και εξέλιξη των νέων αθλητών του Σερραϊκού Μπάσκετ.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μπουτάκογλου Ιωάννη ως Προπονητή της ομάδας ΑΝΔΡΩΝ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Γιάννης Μπουτάκογλου είναι Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος στη Γ.Γ.Α. και μέλος του ΣΕΠΚ. Διετέλεσε ως Προπονητής:
►Το 2016-2017, στις ομάδες ΕΦΗΒΩΝ και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ του ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ.
►Το 2017-2018, στην ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Πρόκριση και συμμετοχή στην Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ).
►Το 2018-2019, στην ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ 2017 (Ισοβαθμία με τον ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στην 1 η θέση του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και απώλεια της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών λόγω διαφοράς πόντων).
►Το 2019-2020, στην ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ 2017 (2 η θέση στον όμιλο και πρόκριση στον Ημιτελικό του Κυπέλου Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ – Διακοπή λόγω COVID-19).
►Το 2020-2021, στην ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ 2017 (Διακοπή του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ λόγω COVID-19).
►Το 2021-2022, στην ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ 2017 (Πρόκριση και συμμετοχή στην Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ καλωσορίζει τον Γιάννη Μπουτάκογλου στην οικογένεια του, ευελπιστώντας να αποτελέσει νέα αφετηρία για την πρόοδο και εξέλιξη του Σερραϊκού Μπάσκετ.

Κοινοποίηση