Friendly Post Match: Πανσερραϊκός- ΠΟ Ελασσόνας 3-0


Τον πρώτο του φιλικό αγώνα έδωσε ο Πανσερραϊκός στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν τον Π.Ο Ελασσόνας, ομάδα Γ΄ Εθνικής και νίκησαν με 3-0, δείχνοντας θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας, αλλά και σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στο ματς, μία σε κάθε ημίχρονο, με την ομάδα να προηγείται στο πρώτο μέρος με 2-0. Στο 3′ ο Ανάκογλου με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν και στο 27′ ο Μυστακίδης με νέα κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νάτσου βρήκε δίχτυα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε προσπάθεια του, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και από τους Λιούμη, Στίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός βρήκε ακόμη μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κανίς να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 70′, ενώ έχασε ευκαιρίες με τον δραστήριο Μασκανάκη που κέρδισε και το πέναλτι.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα, είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 12 Αυγούστου κόντρα στην Κηφισιά και θα διεξαχθεί και πάλι στο γήπεδο Βελβεντού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Δ.Ελευθερόπουλος): (α΄ ημίχρονο): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Καραμπέρης, Νάτσος, Μυστακίδης, Στίνα, Ανάκογλου, Λιούμης
(β΄ ημίχρονο): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Δημητρίου, Παπάζογλου, Οικονόμου, Σιόντης, Μούργος, Μασκανάκης, Κανίς, Ντοναλντόνι(70′ Σοφιανός)

Κοινοποίηση