Δ. Εμ. Παππά: Υπογραφή σύμβασης για το αρδευτικό της Μονόβρυσης (Β’ φάση)

Υπεγράφη σήμερα στο Δημαρχείο Εμμανουήλ Παππά με την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση για την κατασκευή του Έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Μονόβρυσης Β´ φάση» Προϋπολογισμού Μελέτης 1.055.000,00 €.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου θα αποδοθεί στους αγρότες της κοινότητας Μονόβρυσης, ένα σύγχρονο Αρδευτικό Δίκτυο κλειστού τύπου με 50 υδροστόμια και βάνες για την κάλυψη των Αρδευτικών αναγκών καλλιεργούμενης έκτασης συνολικού εμβαδού 1.151 στρεμμάτων με λαχανικά ( 70.·) και άλλες καλλιέργειες ( 30./·).

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τις θερμές ευχαριστίες μας, προς την Βουλευτή Σερρών και πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινής Αραμπατζή, που απο τη θέση της και με τις παρεμβάσεις της, προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στάθηκε δυνατή η εξεύρεση των απαραίτητων Χρηματικών κονδυλίων ( ΠΔΕ) για την Υλοποίηση αυτού του σημαντικού Έργου Ζωής για τον τόπο μας.

Επίσης τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα απο τις οποίες θα περάσει η συγκεκριμένη Χρηματοδότηση, τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστας, και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση. Την Τεχνική, Οικονομική και Διοικητική υπηρεσία, το τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γ.Καρατσορμπατζή και τους τοπικούς Συμβούλους αυτής, καθώς και το Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων ( ΤΟΕΒ)για την αγαστή συνεργασία. Για την Δημοτική μας Αρχή, οι επενδύσεις και ο εκσυχρονισμός των Υποδομών του Πρωτογενούς Τομέα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και το επιβεβαιώνουμε συνεχώς με την καθημερινή μας προσπάθεια.»

Κοινοποίηση