Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό στη Σιντική (Βίντεο)

Φθινοπωρινό το σκηνικό σήμερα στη Σιντική. Στις 10:00 περίπου το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε να βρέχει στην περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά το σκηνικό του καιρού άλλαξε και έφερε βροχή που συνοδεύονται από αστραπές και κεραυνούς.

Δεν σημειώθηκαν προβλήτα από τη νεροποντή, ενώ αυτή τη στιγμή (10:51) το φαινόμενο εξασθενεί.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για το υπόλοιπο της ημέρας στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου

Αύριο Δευτέρα 15 Αυγούστου (Κοίμηση της Θεοτόκου)

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στo Ιόνιο, τα δυτικά και τα κεντρικά ηπειρωτικά και τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, όπου θα φτάσει τους 31 με 33 και κατά τόπους τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 29 με 31 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Κοινοποίηση