Άνοιξε τις πύλες της η SEREXPO 2022 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» (Βίντεο)

Για πέντε ημέρες η «καρδιά» του επιχειρείν θα χτυπά στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» με τη συμμετοχή 100 και πλέον εκθετών, που θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στην SEREXPO 2022, η οποία άνοιξε τις πύλες της το πρωί της Τετάρτης.

Από νωρίς το πρωί μαθητές σχολείων του Νομού κατέκλυσαν το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ, επισκέφτηκαν τους εκθέτες, ταξίδεψαν με τα παραμύθια του ΔΗΠΕΘΕ, συμμετείχαν στις αθλητικές δράσεις και γεύτηκαν παγωτό σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας.

Η SEREXPO αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του Νομού Σερρών. Στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» φιλοξενούνται επιχειρήσεις, φορείς , σύλλογοι, δήμοι του νομού,  της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τιμώμενη Περιφέρεια, φέτος είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε τη SEREXPO και το Επιχειρηματικό μας Κέντρο, πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Σ ‘αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου» αναφέρει με δήλωσή του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

 

Κοινοποίηση