Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά συμμετέχει στην Serexpo 2022 (Βίντεο)

Εικόνες από το Κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού, τις Ιερές Μονές στους πρόποδες του Μενοικίου Όρους, το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας και την Αερολέσχη Σερρών βλέπουν όλοι όσοι επισκέπτονται το περίπτερο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στην φετινή Serexpo.

Οι επισκέπτες μπορεί επίσης να ενημερωθούν για τις πρόσφατες αρχαιολογικές ανασκαφές στον προϊστορικό οικισμό της Τούμπας αλλά και τις παλαιότερες στην αρχαία Βέργη.

Ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας συνεχάρη τους συνεργάτες του, οι οποίοι οραματίστηκαν ένα πολύ όμορφο περίπτερο στη Σερραϊκή έκθεση και τόνισε τα εξής: «Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δήμου μας, τόσο τα σημεία που μπορεί να επισκεφθούν οι επισκέπτες, όσο και τα αγροτοδιατροφικά προϊόντας, υψηλής διατροφικής αξίας που διαθέτει ο δήμος. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την τελική εικόνα που έβγαλαν οι συνεργάτες μου, η αντιδήμαρχος Λένα Πατρίκη και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φάνης Δεδούσης, οι οποίοι επιμελήθηκαν την όλη εικόνα του περιπτέρου μας στην φετινή Serexpo».

Στο περίπτερο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά θα ενημερωθείτε επιπλέον και για τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης, για το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο των Δημοτικών Κ.Δ.ΑΠ. καθώς και για τα προγράμματα της Δημοτικής Φιλαρμονικής της Πεντάπολης. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα ποιοτικά προϊόντα παραγωγών και επιχειρηματιών του Δήμου.

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Λένα Πατρίκης μιλώντας στο Infonews24 ανέφερε τα παρακάτω: «Το περίπτερο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά είναι ένας χώρος γεμάτος εικόνες, γεμάτος πολιτισμό και ιστορία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία η συμμετοχή μας στη Serexpo να αναδείξουμε στην εξωστρέφεια του δήμου μας. Να μάθει ο κόσμος που δεν γνωρίζει τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Επίσης, και πολλά προϊόντα παραγωγών και επιχειρηματιών του Δήμου μας. Προϊόντα από τον πρωτογενή τομέα και είναι πάρα πολύ ποιοτικά».

 

Κοινοποίηση