
Έκκληση προς όλους απευθύνει ο Πανσερραϊκός Κτηνοτροφικός Σύλλογος, προκειμένου να βοηθηθεί ένας Σερραίος κτηνοτρόφος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Σιδηροπούλου, ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει μεγάλο, οικονομικό πρόβλημα, ενώ πριν από μερικές ημέρες, το αγροτικό του όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελέσει την εργασία του.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της, η κ. Σιδηροπούλου αναφέρει τα εξής:
«Φίλοι κτηνοτρόφοι ο Πανσερραϊκός Κτηνοτροφικός Σύλλογος κάνει έκκληση σε όλους τους κτηνοτρόφους να στηρίξουμε οικονομικά ένα νέο παλικάρι τον Μάρκο Κασάπη από το Μελινικίτσι Σερρών. Ο Μάρκος Κασάπης αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, έχασε τον πατέρα του και πριν από λίγες ημέρες σε ένα ατύχημα καταστράφηκε ολοσχερώς το αγροτικό όχημα. Παρακαλούμε πολύ όσους μπορούν να βοηθήσουν! Ο Μάρκος χρειάζεται ένα αγροτικό όχημα άμεσα για να μπορεί να πηγαίνει στο βουνό στα κατσίκια του! Το τηλέφωνό του είναι το 6970758234». Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ελπίδα Σιδηροπούλου, στο τηλέφωνο 6946585816.