Ηλ. Γκότσης: «Να ανεξαρτητοποιηθεί ο κ. Χράπας»-Π. Χράπας: «Δεν υπάρχει λόγος να ανεξαρτητοποιηθώ» (Βίντεο)

Την ανεξαρτητοποίηση του Παντελή Χράπα από την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ζήτησε στην εκπομπή 2 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ του Δίκτυο Τηλεόραση, ο επικεφαλής της παράταξης Ηλίας Γκότσης. Ο κ. Γκότσης μιλώντας στην Μαρία Νάβαλη, ανέφερε ότι «θα ήταν πιο τίμιο να ανεξαρτητοποιηθεί τώρα ο κ. Χράπας».

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Μαρία Νάβαλη σχετικά με την διαφοροποίηση του κ. Χράπα στο κόστος της Πολίτειας των Ευχών. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χράπας έχει διαφορετική θέση από την παράταξη. «Τον τιμά ακόμη περισσότερο η ανεξαρτητοποίηση παρά αυτό που κάνει. Ο κ. Χράπας πάντοτε δεν ψηφίζει σύμφωνα με την παράταξη σε πολλά θέματα. Επί Αγγελίδη τα ψήφιζε όλα.».

Ο κ. Γκότσης τόνισε επίσης, ότι η δημοτική πρωτοβουλία Σερραίων δεν θα τον διαγράψει και συμπλήρωσε πως κάτοικοι του Προβατά του έχουν μεταφέρει ότι «ο κ. Χράπας κάνει αγώνα για τον κ. Χρυσάφη στο χωριό».

Ο κ. Χράπας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο τόνισε ότι δεν έχει κανέναν λόγο για να ανεξαρτητοποιηθεί. «Δεν έχω κανέναν λόγο για να ανεξαρτητοποιηθώ από την παράταξη από την στιγμή που πριν από δύο μήνες βρεθήκαμε τα μέλη της παράταξης και συζητήσαμε το μέλλον της δημοτικής πρωτοβουλίας Σερρών αν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές και η απάντηση ήταν ότι δεν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Εκτιμώ όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τι θα κάνουν κάποιοι θα πάνε σπίτι τους, άλλοι θα πάνε κάπου άλλου».

Ο κ. Χράπας ανέφερε ότι είχε μιλήσει εκείνη την περίοδο με τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και τους εκμυστηρεύτηκε ότι είχε μιλήσει με τον κ. Χρυσάφη και πως εκείνη την χρονική στιγμή «βρίσκονταν κοντά με τη Συμμαχία Σερραίων».

Κοινοποίηση