Σιδηρόκαστρο: «Φως» στα αίτια του θανάτου του ζευγαριού αναμένεται να «ρίξει» η ιατροδικαστική εξέταση- Τι δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των Λουτρών (Βίντεο)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να «ρίξει φως» στα αίτια του θανάτου του ζευγαριού, που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρό, σε χώρο των Λουτρών Σιδηροκάστρου.

Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, από την Προσοτσάνη Δράμας, που βρισκόταν και διέμενε από χθες στο ξενοδοχείο των Λουτρών Σιδηροκάστρου. Μάλιστα φαίνεται να είχαν χρησιμοποιήσει το χώρο των λουτρών τόσο χθες, όσο και σήμερα το πρωί.

Το ζευγάρι είχε κλείσει να κάνει το λουτρό του στις 6:45 σήμερα το απόγευμα και μετά από μισή ώρα και στα πλαίσια των καθιερωμένων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι δεν απαντούσαν στα σήματα της λουτρονόμου και στη συνέχεια μόλις άνοιξε την πόρτα διαπίστωσε ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους μέσα στο λουτρό.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της επιχείρησης των Λουτρών Σιδηροκάστρου Αλέξανδρος Παρασκευιώτης δήλωσε κατηγορηματικά πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και πρόσθεσε: «Περί τις 7:30 το απόγευμα ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Διευθυντή των Λουτρών Σιδηροκάστρου για το μοιραίο συμβάν. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυσάρεστο, απρόσμενο και λυπηρό γεγονός. Είναι και για εμάς ένα εντελώς απρόσμενο και αιφνιδιαστικό γεγονός. Δεν έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο στα Λουτρά Σιδηροκάστρου. Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές, όσον αφορά στη λειτουργία».

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Παρασκευιώτης, η επιχείρηση των Λουτρών έχει προχωρήσει στο διορισμό τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή, ο οποίος θα συμμετέχει στη νεκροψία, καθώς υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα αίτια του θανάτου, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του ζευγαριού: «Θέλουμε να συλληπηθούμε τους οικείους, τα τέκνα του ζευγαριού για το δυστυχές αυτό γεγονός. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα λουτρά υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες, έχουν μια ιστορία, λειτουργούν πολλά χρόνια, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά και γι’ αυτό για εμάς είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, το οποίο φυσικά και θέλουμε να διαλευκανθεί πλήρως, προκειμένου να δούμε ποια ήταν τα αίτια».

Κοινοποίηση