Παπαμιχάλης: «Με δύο τραυματιοφορείς λειτουργεί η βάρδια στα ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Σερρών»

Με δύο τραυματιοφορείς λειτουργεί η βάρδια στα ΤΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, καταγγέλλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Βαγγέλης Παπαμιχάλης. Ο πρόεδρος των γιατρών καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου να περάσει από τα ΤΕΠ προκειμένου να δει την κατάσταση που επικρατεί. «Ας περάσουν μια βόλτα από το ΤΕΠ να δουν τι κατάσταση επικρατεί…. τραυματιοφορείς να τρέχουν, γιατροί και νοσηλευτές να μεταφέρουν ασθενείς με καροτσάκια και φορεία….κι όλα αυτά γιατί στο ΤΕΠ ήρθαν… επείγοντα περιστατικά!!!!! Και μετά τους κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει αναμονή στο ΤΕΠ» αναφέρει ο κ. Παπαμιχάλης.
Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Παπαμιχάλη
“Ευχαριστούμε” πολύ τη διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών και το υπουργείο υγείας που έχουν αφήσει το Νοσοκομείο να λειτουργεί με 2 τραυματιοφορείς στη βάρδια στο ΤΕΠ….ας περάσουν μια βόλτα από το ΤΕΠ να δουν τι κατάσταση επικρατεί…. τραυματιοφορείς να τρέχουν, γιατροί και νοσηλευτές να μεταφέρουν ασθενείς με καροτσάκια και φορεία….κι όλα αυτά γιατί στο ΤΕΠ ήρθαν… επείγοντα περιστατικά!!!!! Και μετά τους κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει αναμονή στο ΤΕΠ.
ΥΓ και για να είμαι δίκαιος υπάρχει και ένας ακόμη τραυματιοφορέας που είναι για ΟΛΑ τα τμήματα του Νοσοκομείου….ένας για ΟΛΑ τα τμήματα….
Κοινοποίηση