Θύελλα Σερρών: Οι παλαίμαχοι στο πλευρό της νέας Διοίκησης


Κάλεσμα προς όλους να «αγκαλιάσουν» τη μεγάλη προσπάθεια απηύθυνε η νέα Διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Θύελλας Σερρών. Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν ήταν οι παλαίμαχοι της ιστορικής ομάδας και μάλιστα πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση μαζί τους, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές απόλαυσαν χαλαρές στιγμές, «ξέθαψαν» αναμνήσεις, ενώ συζήτησαν και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Στην ανακοίνωση της Θύελλας Σερρών αναφέρονται τα εξής:
«Ο ιστορικό μας σύλλογος η Θύελλα Σερρών τα τελευταία χρόνια κάνει μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να σταθεί αντάξιος της πλούσιας ιστορίας του και αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά κυρίως την οργάνωσή του σε σωστές βάσεις σε όλα τα επίπεδα.
Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλο το κόσμο που αγαπάει το σύλλογο, είτε ήταν μακριά του τα προηγούμενα χρόνια είτε όχι, να έρθει ξανά κοντά στους «Λιγνιτωρύχους».

Περιμένουμε τους φίλους του συλλόγου από τα Καμενίκια, τα Καλύβια και την Ομόνοια τις περιοχές που εδρεύει ο ιστορικός μας σύλλογος να αγκαλιάσουν ξανά την ομάδα μας. Η Θύελλα είναι όλων μας και έτσι πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον.

Στο κάλεσμα αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παλαίμαχοι της Θύελλας, οι άνθρωποι που τίμησαν το σύλλογο όσο κανείς, αυτοί που έφεραν τις επιτυχίες και γιγάντωσαν την ομάδα μας. Οι άνθρωποι που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Σερρών, που αγωνίστηκαν στην Β & Γ Εθνική κατηγορία, που μάτωσαν τα πόδια τους στο ΕΘΝΙΚΟ Στάδιο Σερρών.

Είναι τεράστια τιμή μας που μέλη της διοίκησης του συλλόγου παραβρέθηκαν στη συνάντηση που έγινε πριν μέρες με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στο σύλλογο, το αρχείο και βέβαια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όπως πχ το γηπεδικό.
Είναι τεράστια η χαρά μας που είδαμε από κοντά όλους όσους διαβάζουμε τα ονόματά τους στο αρχείο που δημιουργούμε.
Όλοι κοντά στο σύλλογο, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της Θύελλας και με πίστη για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.
Μία ζωή Θύελλα 1961!».

Κοινοποίηση