Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Νίκο Αργυριάδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα «ΑΣΤΕΡΙΑ» των Σερρών η εκδήλωση μνήμης, για τον γιατρό, αγωνιστή, ενεργό πολίτη της πόλης των Σερρών Νίκο Αργυριάδη, που έφυγε από κοντά μας πριν από ένα χρόνο.

Την εκδήλωση, της οποίας το συντονισμό είχε η φίλη του Νίκου ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ, οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με την πολύτιμη συνέργεια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πτυχές της ζωής, της κοινωνικής, ανθρωπιστικής, επιστημονικής, αυτοδιοικητικής και πολιτικής δράση του Νίκου Αργυριάδη θύμισαν οι:

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, πρώην αντιδήμαρχος Σερρών συναγωνιστής και φίλος του Νίκου από τα φοιτητικά τους χρόνια..

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΩΝΗΣ, γιατρός συνάδελφος φίλος και σύντροφος του Νίκου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς συνάδελφος και φίλος του Νίκου.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΚΑΛΟΣ, Πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Σερρών, φίλος και συνεργάτης του Νίκου στον Ιατρικό σύλλογο.

ΣΑΒΒΑΣ ΡΙΖΟΣ, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ, Συντονιστής Ν.Ε. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ, Βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώην Υπουργός και φίλος του Νίκου από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Γιώργο Ανδρέου καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, που έπαιξε στο πιάνο αγαπημένα τραγούδια του Νίκου, τα οποία ερμήνευσε ο Νίκος Αλεξιάδης.

Στο τέλος με μια συγκινητική παρέμβαση, η Τούλα Παπαποστόλου σύζυγος και σύντροφος του Νίκου χαιρέτισε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους συντελεστές της και μίλησε από καρδιάς για την κοινή τους σαραντάχρονη πορεία, στη ζωή στην επιστήμη στην οικογένεια και στους αγώνες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,εκτός των άλλων ο Δήμαρχος Σερραίων Αλ. Χρυσάφης, ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λευτέρης Αβραμάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών Π. Καρύπογλου, ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Σερρών Αλκης Απιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος συνάδελφος του Νίκου Αργυριάδη Δημ. Μπαλακτσής, η τ. Βουλεύτρια Αφροδίτη Σταμπουλή, ο τ. Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης ο πρώην Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, ο πρώην Δήμαρχος Σερραίων Ζήσης Μητλιάγκας,ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης η δημοτική σύμβουλος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, η δημοτική σύμβουλος Βισαλτίας Τιμοθέα Ρακιτζή, το μέλος του οργανωτικού γραφείου της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άννα Ρογδάκη, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θένια Χαραλαμπίδου και Θωμάς Μπουρνάρης, αντιπροσωπείες των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ και του ΜΕΡΑ 25 με επικεφαλής τους γραμματείς τους, Γιώργο Τρέντσιο και Μιχάλης Πισκιούλη, και εκατοντάδες πολίτες των Σερρών. Εκεί βέβαια ήταν και η οικογένεια του Νίκου. Η σύζυγος του Τούλα Παπαποστόλου Αργυριάδη και τα παιδιά του Στέλλα και Θάνος.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση

Κοινοποίηση