Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Σερρών στην γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ


Την ΔΕΥΑ Σερρών θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος της Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Σαφαρίκας, στην 32η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.)

Την Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα: Το ενεργειακό κόστος των Δ.Ε.Υ.Α. και η υποστελέχωση των επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης, θα αναφερθεί στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Δ.Ε.Υ.Α. λόγω της αύξησης της τιμής του ρεύματος από τον Σεπτέμβριο του 2021 που εκτίναξε το ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων από 20% τον Αύγουστο του 2021 σε 40% σήμερα με αποτέλεσμα να μην είναι διαχειρίσιμο, αφού και οι επιδοτήσεις από την Πολιτεία είναι ανεπαρκείς.

Στη Γ.Σ. θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκης, ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού περιβάλλοντος και Υδάτων Π. Βαρελίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, ενώ θα παραστούν εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής.

Κοινοποίηση