Λαϊκή Συσπείρωση Αμφίπολης: Άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ Ροδολίβους για να μην θρηνήσουμε ζωές

Ψήφισμα για την υποστελέχωση της βάσης του ΕΚΑΒ Ροδολίβους κατέθεσαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμφίπολης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Άννα Άντσιου και Νικόλαος Μαδέσης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι σημειώνουν ότι «η βάση του ΕΚΑΒ στην περιοχή λειτουργεί με 4 μόλις άτομα προσωπικό και αποτελεί δραματική εξέλιξη με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία και την ασφαλή διεκπεραίωση των επειγόντων περιστατικών των συνδημοτών μας». 

Οι ίδιοι ζητούν την άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ για να μην υπάρχουν απώλειες ανθρώπινων ζωών

«Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπάρχει πλήθος περιστατικών που δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν με τον τρόπο και στον χρόνο που απαιτούν οι περιστάσεις. Σε έναν δήμο σαν τον δικό μας με πολλούς υπερηλίκους και ανήμπορους δημότες, μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από το Γ. Ν. Σερρών, με χωριά που έχουν γεωμορφολογικές ιδιαιτερότητες κι απέχουν πολύ μεταξύ τους, η πλήρης κι εύρυθμη λειτουργία τόσο του ΕΚΑΒ, όσο και του Κέντρου Υγείας, είναι στην κυριολεξία ζήτημα ζωής και θανάτου. Γι αυτό, προκειμένου να μην θρηνήσουμε ζωές, ζητούμε την άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ με το απαραίτητο προσωπικό για την ασφαλή 24ώρη λειτουργία του» καταλήγουν στο ψήφισμά τους.

Κοινοποίηση