Σέρρες: Πέφτουν σοβάδες στο 3ο Γυμνάσιο-Κλειστές τέσσερις αίθουσες γιατί κρίθηκαν επικίνδυνες (Βίντεο)

Τέσσερις αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Σερρών έχουν κλείσει καθώς έχουν κριθεί επικίνδυνες από την πολεοδομία Σερρών, κλιμάκιο της οποίας επισκέφθηκε στο σχολικό συγκρότημα το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου.

Πριν από έναν μήνα, η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του δήμου Σερρών ότι από την αίθουσα της Τεχνολογίας είχαν πέσει σοβάδες από το ταβάνι, ευτυχώς όχι εν ώρα μαθήματος. Η κ. Χρύσα Αραπάκη ενημέρωσε τότε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών είχαν επισκεφθεί το σχολείο, ζητώντας να κλείσουν οι αίθουσα της τεχνολογίας και της μουσικής για λόγους ασφάλειας.

«Το κλιμάκιο της Πολεοδομίας επισκέφθηκε το σχολείο, εντόπισε το πρόβλημα που υπάρχει με τις ρωγμές. Λίγο πριν το τέλος του σχολικού ωραρίου μου κοινοποιήθηκε ένα έγγραφο, στο οποίο η Πολεοδομία κλείνει μια ακόμη αίθουσα του σχολείου λόγω των έντονων προβλημάτων υγρασίας που αντιμετωπίζει το 3ο γυμνάσιο. Επίσης, κλειστή παραμένει η αίθουσα του παλιού διδακτηρίου από πέρσι» ανέφερε στο Δίκτυο Τηλεόραση και στην εκπομπή 2 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ, η κ. Αραπάκη.

Η διευθύντρια του σχολείου αναφέρει ότι ο δήμος Σερρών και συγκεκριμένα η αντιδημαρχία Παιδείας και Έργων έχουν ενημερωθεί για το πρόβλημα εδώ και έναν μήνα. «Πρέπει άμεσα να γίνουν εργασίες γιατί έχουν πρόβλημα στο σχολείο» τονίζει η κ. Αραπάκη.

Δείτε το βίντεο από το Δίκτυο Τηλεόραση

Κοινοποίηση