Φώτης Δομουχτσίδης: «Δημιουργούμε αναπτυξιακές υποδομές για τους πολίτες»

Η συνέντευξη δόθηκε στην εφημερίδα Ψίθυροι Σιντικής

-Βρισκόμαστε στην αρχή της τελευταίας χρονιάς της θητείας σας. Κάνοντας ένα πρώτο γρήγορο απολογισμό της έως τώρα δεύτερης θητείας και συγκρίνοντάς την με την θητεία σας 2014-2019, θα λέγατε ότι αυτή ήταν διαφορετική από την πρώτη;

Θεωρώ πως κάθε θητεία είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Ωστόσο, αυτή τη φορά ζήσαμε κοσμοϊστορικά γεγονότα, τις συνέπειές των οποίων κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Και αναφέρομαι στον κορονοϊό, ο οποίος στάθηκε η αιτία να χάσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα, να αναθεωρήσουμε τις αξίες μας και τα ιδανικά μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Όχι μόνο εμείς, ολόκληρη η ανθρωπότητα για 2,5 περίπου χρόνια έμαθε να ζει εντελώς διαφορετικά, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα «νέκρωσαν» τα πάντα. Ήταν μια πραγματική μάχη με έναν αόρατο εχθρό, τον οποίο όλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Και οι δήμοι, από το ποσοστό που τους αναλογούσε, προσπάθησαν με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, με δράσεις, ενημερώσεις κλπ. να συνεισφέρουν στον αγώνα της προστασίας και της πρόληψης. Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες, προχωρήσαμε στην ωρίμανση μελετών και έργων, αναπτυξιακών για τον τόπο μας!

-Να τα δούμε ένα-ένα Δήμαρχε και να ξεκινήσουμε από την κοινωνική πολιτική, για την οποία δέχεστε «βέλη»…

Βασικά, επειδή αυτοί που τα λένε αγνοούν ακόμη και τα στοιχειώδη, βάζουν στο «στόχαστρο» την κοινωνική υπηρεσία, χαρακτηρίζοντάς την ανύπαρκτη. Σε αυτούς τους σύγχρονους «Μαυρογιαλούρους», που η μόνη λέξη που ξέρουν να λένε είναι «θα, θα, θα…», υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, τους απαντώ ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και το προσωπικό της, το ΝΠΔΔ «Πρόνοια & Αγωγή» και το Κέντρο Κοινότητας, με το προσωπικό που διαθέτουν, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των ανήμπορων συνδημοτών μας, όπως για παράδειγμα για την υποβολή των αιτήσεων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, αλλά και τη διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ σε περισσότερους από 1200 δικαιούχους από το ΝΠΔΔ «Πρόνοια & Αγωγή», πέρα από τη διενέργεια εισαγγελικών ερευνών για υποθέσεις δημοτών μας, κατόπιν πάντα εισαγγελική παραγγελίας, ενώ ταυτόχρονα ο συνολικός αριθμός εξυπηρετούμενων από το Κέντρο Κοινότητας ανέρχεται σε 2.138 άτομα με εφάπαξ ή επαναλαμβανόμενα αιτήματα.

Υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται δράσεις, όπως τα «Δέματα Αγάπης, τα «Γεύματα Αγάπης», ο «Πάγκος Αλληλεγγύης» κλπ., τις οποίες συντόνισαν και υλοποίησαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και οι υπάλληλοι της Μαθητικής Εστίας, του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Δήμου και για όλα αυτά θέλω να τους εκφράσω και δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες, όπως και σε όλους τους επιχειρηματίες που ανταποκρίνονται όλα αυτά τα χρόνια στα καλέσματά μας.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια πραγματοποιήθηκε διανομή γευμάτων κατ’ οίκον σε ευπαθείς συμπολίτες μας, ενώ με τη στήριξη του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διανεμήθηκαν δωροεπιταγές σε ευάλωτα νοικοκυριά.

Κατά τη διάρκεια του Covid-19 και της καραντίνας, το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» παρείχε ανελλιπώς υποστήριξη σε περισσότερες από 200 οικογένειες, ενώ λειτούργησε και τηλεφωνικό κέντρο, προκειμένου να παρέχεται στήριξη σε ευάλωτες οικογένειες από το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή».

Να θυμίσω ότι προχωρήσαμε στη λειτουργία δύο βρεφικών τμημάτων, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στους παιδικούς σταθμούς, την αγορά δύο αυτοκινήτων για το «Βοήθεια στο Σπίτι» και άλλα πολλά.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα που θα «τρέξουν», ώστε να προχωρήσουμε στη λειτουργία Κοινωνικού Συσσιτίου σε ολόκληρο τον Δήμο μας.

-Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η περιοχή μας είναι η ανεργία, ενώ σημαντικό πλήγμα έχουν δεχτεί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από τον κορονοϊό. Ο Δήμος, στον βαθμό που του αναλογεί, σε τι κινήσεις έχει προχωρήσει ώστε να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας και να στελεχωθεί με προσωπικό και ο ίδιος ο Δήμος, αλλά και τι μέτρα ανακούφισης – στήριξης των ελευθέρων επαγγελματιών έχει λάβει;

Αποτελεί ένα από κυριότερα προβλήματα της Ελλάδος. Και στον Δήμο μας, ως φορέας, το πρόβλημα είναι τεράστιο, καθώς πέρα από την υποχρηματοδότηση, ο Δήμος μας είναι υποστελεχωμένος και μάλιστα σε ειδικότητες ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των δημοτών, όπως για παράδειγμα οι χειριστές μηχανημάτων. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς η προκήρυξη των θέσεων δεν γίνεται από τους Δήμους, αλλά από την κεντρική εξουσία με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να καθυστερούν δραματικά, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Παρόλα αυτά ως Δημοτική Αρχή, από το 2019 έως και σήμερα, έχουμε προσλάβει με πολύμηνες συμβάσεις περισσότερα από 300 άτομα, ενώ μέσα από τον θεσμό της μαθητείας και της πρακτικής δώσαμε τη δυνατότητα σε αρκετούς νέους δημότες μας να λάβουν εξειδίκευση πάνω στις ειδικότητές τους.

Επίσης, προχωρήσαμε σε σημαντικές μειώσεις τελών, προκειμένου τόσο να διευκολύνουμε τις παραγωγικές τάξεις, αγρότες, κτηνοτρόφους, επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν πληγεί ανυπολόγιστα από τον κορονοϊό, όσο και ως ένα κίνητρο προς νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον Δήμο.

Παράλληλα, προκειμένου να ενισχύσουμε την τοπική μας οικονομία, συμμετέχουμε σε εκθέσεις, ημερίδες κλπ. για την προσέλκυση τουριστών στην περιοχή μας. Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι και στη Σιντική ΔΑΕ ανά τακτά διαστήματα προσλαμβάνεται προσωπικό από τον Δήμο μας, ενώ γίνονται προσπάθειες προσέλκυσης επενδυτών για την αξιοποίηση των ιαματικών μας λουτρών, οι οποίες μάλιστα έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς υπάρχει μία σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό και πιστεύω ότι σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες.

-Δεχτήκατε επικρίσεις και για ελλιπή στήριξη στον τομέα του Πολιτισμού και της διοργάνωσης εκδηλώσεων;

Πρώτα από όλα για περίπου δύο χρόνια υπήρχε απαγόρευση διοργάνωσης εκδηλώσεων. Ωστόσο, ο Δήμος Σιντικής ήταν ο πρώτος Δήμος που προχώρησε στη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης στο Σιδηρόκαστρο τηρώντας όλα τα αυστηρά μέτρα που προέβλεπε το υγειονομικό πρωτόκολλο και χωρίς να υπάρχει διασπορά του κορονοϊού.

Να αναφέρω την «κορωνίδα» των εκδηλώσεων μας, το τριήμερο εκδηλώσεων της αναπαράστασης των οχυρών του Ρούπελ, που διοργανώνουμε με την ΣΤΕΝΩΠΟ και την ΑΠΟΔΡΑΣΙ και εξαιτίας της οποίας χιλιάδες κόσμου από διάφορες περιοχές της χώρας επισκέπτονται τον Δήμο μας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική μας οικονομία.

Τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον Δήμο με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Σιντικής και της ΑΠΟΔΡΑΣΙ, που κάποιοι τόλμησαν να πουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι, αυτοί οι θεματοφύλακες της παράδοσής μας, που αποτελούν ταυτόχρονα «πηγή ζωής» για τα ορεινά και ακριτικά χωριά μας, είναι μόνο για πανηγύρια και σουβλάκια. Και χωρίς ντροπή έρχονται τώρα να διεκδικήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας.

Τις αθλητικές εκδηλώσεις πανελληνίου και πανευρωπαϊκού βεληνεκούς και άλλες πολλές εκδηλώσεις.

-Όσον αφορά τον τομέα της Παιδείας;

Είναι επίσης ένας τομέας που πραγματικά μας ενδιαφέρει, γιατί έχει να κάνει με τα παιδιά μας, το μέλλον του Δήμου μας. Να ξεκινήσω από την πλέον ευχάριστη είδηση. Μετά από προσπάθειες χρόνων, δόθηκε λύση στο ρυμοτομικό της Ροδόπολης! Μία εξέλιξη, που βάζει τα «θεμέλια» για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης. Θα πρέπει να ευχαριστήσω, εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει και στην επίσπευση των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου.

Επιπρόσθετα, όλα αυτά τα χρόνια έχει διατεθεί για έργα και παρεμβάσεις, που είτε έγιναν, είτε είναι σε εξέλιξη, είτε θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, περισσότερο από ένα (1) εκατομμύριο ευρώ. Ενδεικτικά να αναφέρω:

· Την αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και υπαίθριων χώρων των

o Παλλατίδειου Γυμνασίου & Λυκείου,

o Γυμνασίου & Λυκείου Κάτω Ποροϊων και

o Γυμνασίου & Λυκείου Βυρώνειας

· Την κατασκευή προσθήκης στο υπάρχον σχολικό κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου χώρων υγιεινής

· Την αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του 4ου Νηπιαγωγείου Σιδηροκάστρου

· Την τοποθέτηση νέων μπασκετων και την κατασκευή ανοικτού γηπέδου mini handball στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Σιδηροκάστρου

· Την κατασκευή νέου ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης με νέες μπασκέτες στο 2ο Δημοτικό Σχολείου Σιδηροκάστρου

· Την κατασκευή νέου ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης με νέες μπασκέτες στο 3ο Δημοτικό Σχολείου Σιδηροκάστρου

· Τη διαμόρφωση του χώρου της αυλής, ασφαλτόστρωση και οριοθέτηση γηπέδου mini χειροσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Αγκίστρου

· Τη διαμόρφωση του χώρου της αυλής, ασφαλτόστρωση και οριοθέτηση γηπέδου mini καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Αχλαδοχωρίου

· Τη διαμόρφωση του χώρου της αυλής, ασφαλτόστρωση και οριοθέτηση νέου γηπέδου πετοσφαίρισης και νέου γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης

· Προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων: 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου, Νηπιαγωγείου-1ου Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Ν.Πετριτσίου.

Παράλληλα, μέσω και των δύο Σχολικών Επιτροπών, ικανοποιούμε και άλλα αιτήματα των διευθύνσεων των σχολικών μας μονάδων, που μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι είναι «μικρά», αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη λειτουργία των σχολείων. Τέτοια είναι η κατασκευή πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας με όλες τις απαιτούμενες συσκευές για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου με έδρα στο Βαμβακόφυτο, που βελτιώνει τόσο την παρεχόμενη εκπαίδευση, καθώς οι μαθητές εκπαιδεύονται σε δεξιότητες αυτόνομης διαβίωσης, όσο και την ποιότητα ζωής τους.

Επίσης, έχουμε προχωρήσει σε αντικατάσταση κουφωμάτων, επισκευή σκεπών, αντικατάσταση καυστήρα και σωμάτων θέρμανσης, προμήθεια ηλεκτρονικών μέσων (Η/Υ, προτζέκτορες κλπ.) κ.α., καθώς προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά μας να μαθητεύουν σε όσο το δυνατόν πιο σύγχρονα σχολεία.

-Να πάμε και στο σημαντικό θέμα των έργων. Σας κατηγορούν ότι δεν πράξατε όλα αυτά που έπρεπε να πράξετε για να υλοποιηθούν έργα υποδομής στον Δήμο μας;

Αυτή είναι μία «καραμέλα», που χρησιμοποιούν αυτοί που θέλουν να βλάψουν όχι εμένα και τη Δημοτική Αρχή, αλλά τον Δήμο και τους δημότες. Αυτοί που έχουν

επιδοθεί σε μία προσπάθεια να μην γίνει τίποτα στον Δήμο, βασιζόμενοι ότι η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να σας θυμίσω ότι καθυστέρησαν πέρσι τρεις μήνες τον προϋπολογισμό του Δήμου με αλλεπάλληλες ενστάσεις, οι οποίες όλες κατέπεσαν, μόνο και μόνο για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους.

Και το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι αυτοί απαρτίζουν το δήθεν «καινούριο», που το μόνο που δεν έχει υποσχεθεί είναι ότι θα φέρει θάλασσα!!! Εμείς γυρνάμε την πλάτη στην στείρα μικροπολιτική και στις κάλπικες υποσχέσεις αυτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα!

Προχωράμε μπροστά και μιλάμε με αριθμούς! 14.000.000€ περίπου είναι ο προϋπολογισμός των ενταγμένων έργων!

Παρά την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, γεγονός που αποτελεί την κύρια αιτία καθυστέρησης υλοποίησης των έργων, προετοιμάσαμε, εντάξαμε και ξεκινήσανε τα παρακάτω έργα:

· 1.700.000€ περίπου η αναβάθμιση του Δημοτικού Μεγάρου (ξεκινούν οι εργασίες)

· Κατασκευή νέας εισόδου στο Σιδηρόκαστρο (αναμένονται εγκρίσεις)

· Αναβάθμιση των 2 κλειστών Σιδηροκάστρου-Ποροϊων 600.000€

· 600.000€ ασφαλτοστρώσεις από Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο θα επιχορηγήσει για ασφαλτοστρώσεις ακόμη 600.000€!

· 400.000€ περίπου για ασφαλτοστρώσεις από χρήματα του Δήμου (ξεκινούν οι εργασίες)

· Ηλεκτροφωτισμός Εισόδων Λιβαδιάς – Στρυμονοχωρίου

· Κατασκευή Μουσείου Βουβαλοτροφίας Λιβαδιάς (στο τελευταίο στάδιο)

· Προμήθεια τοποθέτηση 9 παιδικών χαρών και έπονται και άλλες

· Γήπεδα μπάσκετ στο Ανοικτό Γήπεδο Σιδηροκάστρου και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής στον Προμαχώνα

· Αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων Μανδρακίου

· Αναβάθμιση παιδικών σταθμών

· Παρεμβάσεις στα κλειστά γυμναστήρια

· Κατασκευή πεζοδρόμων

Αυτά είναι ορισμένα από τα έργα που είτε δρομολογήθηκαν είτε δρομολογούνται και θα ακολουθήσουν και άλλα. Να τονίσω ότι είναι σε εξέλιξη η διακήρυξη της πλατείας του Μανδρακίου, ένα χωριό που τόσα χρόνια δεν έχει πλατεία!

Καταβάλλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για το Ενυδρείο της Βυρώνειας και τελικά και εκεί σε συνεργασία με την ΓΑΙΑΟΣΕ καταφέραμε να βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό. Σε συνεργασία με την ΑΝΕΣΕΡ προχωρούμε σε μελέτη και για την προμήθεια των ενυδρείων του Ενυδρείου, προκειμένου το Ενυδρείο μας να αναβαθμιστεί ριζικά και ως κτήριο και ως ενυδρεία!

Στο σημείο αυτό, θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην πλατεία του Σιδηροκάστρου. Υποβάλαμε σε πανελλήνιο διαγωνισμό το όραμά μου για την ανάπλαση του Κέντρου του Σιδηροκάστρου και κερδίσαμε (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου). Διαπιστώθηκε στην πορεία ότι η πλατεία του Σιδηροκάστρου δεν ανήκει στον Δήμο, κάτι που αποτελούσε τροχοπέδη για την υλοποίηση του έργου. Ωστόσο,

ως Δημοτική Αρχή έχουμε την πολιτική βούληση και πήγαμε το θέμα στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας να αποδοθεί η κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου στο Δήμο! Δικαιωθήκαμε! Οι αντίδικοι κινήθηκαν με ένσταση κατά της απόφασης. Περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι θα κάνουμε κάθε ενέργεια που απαιτείται, ώστε να τελειώσει το όλο θέμα που εκκρεμεί 90 χρόνια! Προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης και το Σιδηρόκαστρο να αποκτήσει τη σύγχρονη πλατεία που του αξίζει!

-Από πλευράς ΔΕΥΑΣΙ, είστε ικανοποιημένος από το έργο που παράγεται;

Και η ΔΕΥΑΣΙ είναι μία επιχείρηση που αντιμετωπίζει και αυτή πρόβλημα υποστελέχωσης, σε αντίθεση με τα προβλήματα της καθημερινότητας που καλείται να αντιμετωπίσει και τα οποία είναι αμέτρητα! Στα προβλήματα που υπάρχουν προστέθηκε και το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος! Παρόλα αυτά, η διοίκηση και το προσωπικό της επιχείρησης ανταποκρίνονται και δίνουν λύσεις στα αιτήματα των δημοτών.

Θέλω, όμως να τους συγχαρώ, καθώς προγραμμάτισαν και υλοποιούν ή θα υλοποιήσουν στο άμεσο μέλλον σημαντικά έργα και υποδομές, που θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των δημοτών, όπως:

· Αντικατάσταση Δικτύων Ύδρευσης όλου του Δήμου προϋπολογισμού περίπου 3.700.000€

· Αναβάθμιση – Επέκταση του Διυλιστηρίου Σιδηροκάστρου, προϋπολογισμού περίπου 3.250.000€

· Το έργο της Τηλεμετρίας, το οποίο ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε το στάδιο δοκιμαστικής λειτουργίας προϋπολογισμού περίπου 1.800.000€

· Αντικατάσταση Αγωγού Μεταφοράς Αντλιοστασίων – Εγκατάσταση Συστήματος Τηλεμετρίας και Τηλεδιαχείρισης με τοποθέτηση αντλητικών συγκροτημάτων νέας τεχνολογίας καλύτερης απόδοσης (Ν.Πετρίτσι) προϋπολογισμού περίπου 485.000€

Παράλληλα, η ΔΕΥΑΣΙ διεκδικεί την κατασκευή Συνδετήριου Αγωγού Σιδηροκάστρου –Ε.Ε.Λ. Καμαρωτού προϋπολογισμού περίπου 6.000.000€, αλλά και την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών υδρομέτρων στα υφιστάμενα δίκτυα διανομής νερού της Δ.Ε. Σιδηροκάστρου προϋπολογισμού περίπου 2.700.000€.

-Πως σχολιάζετε τις πολλές υποψηφιότητες που εμφανίζονται μέχρι στιγμής;

Είναι γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει 5-6 άτομα ότι θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να καταφέρει κάποιος να περάσει την πόρτα του Πρωτοδικείου, είναι μακρύς ο δρόμος.

Σε κάθε περίπτωση, δημοκρατία έχουμε και ο κάθε πολίτης μπορεί να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών μας. Στο τέλος ο λαός αποφασίζει σε ποιον θα εμπιστευθεί την τύχη του δήμου για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, ήμουν ο πρώτος που ξεκάθαρα δήλωσε ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής, κάτι που φαίνεται στεναχωρεί τους συνυποψηφίους μας, οι οποίοι διαδίδουν τον αντίθετο.

-Τελειώνοντας κ. Δήμαρχε τη συνέντευξη, τι θα είχατε να πείτε στους δημότες σας.

Είμαστε εδώ!

Η Σιντική Νέα Εποχή είναι εδώ και με την βοήθεια του Θεού και των δημοτών, θα ολοκληρώσουμε το έργο μας, δημιουργώντας αναπτυξιακές υποδομές για τους πολίτες!

Και θα το πετύχουμε!

Προχωράμε Μπροστά!

Κοινοποίηση