
Εντυπωσιακή η παρουσία των Φίλων Μοτοσυκλέτας Σερρών στην κοπή πίτας της ΜΟΤΟΕ στο πρώην στρατόπεδο Εμμανουήλ Παππά!!!” Με μια μοναδική παρουσία 40 και πλέον μοτοσυκλετών οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Σερρών FMS, αφού διέσχισαν ολόκληρη την πόλη των Σερρών προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, έδωσαν δυναμικό παρόν στην κοπή πίτας της ΜΟΤΟΕ στις εγκαταστάσεις του ΜΟΣ!!!
Η… θερμοκρασία ανέβηκε όταν οι FMS άναψαν τα βεγγαλικά τους με το κέφι και τα μαγκάλια να «παίρνουν φωτιά»!!! Το παρών έδωσαν και οι ΜΟΤΟΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Θεσσαλονίκης όπως και μέλη του Chopper Club Θεσσαλονίκης.
Αυτό όμως που αποτέλεσε πραγματικό highlight ήταν φυσικά η παρουσία των FMS των Σερραίων μοτοσυκλετιστών που στήριξαν τους συντρόχους τους και φίλους τους του Μ.Ο.Σ..























