Τούρτες καρδιά για όλους τους ερωτευμένους στα ζαχαροπλαστεία

Αυξημένη είναι η κίνηση σήμερα στα ζαχαροπλαστεία της χώρας, καθώς Άγιος Βαλεντίνος και ζαχαροπλαστείο πηγαίνουν μαζί! Η προετοιμασία και στο ζαχαροπλαστείο του Νίκου Δηματάτη, στο Σιδηρόκαστρο έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και οι παραγγελίες είναι πολλές για μια ακόμη χρονιά. «Αγίου Βαλεντίνου και ζαχαροπλαστείο πηγαίνουν μαζί. Είναι μία μέρα πού βρίσκει αφορμή ο κόσμος να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είτε με κάποιο γλυκό είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Από την πλευρά μας εμείς σαν ζαχαροπλαστείο, Όπως κάθε χρόνο, κάναμε την ανάλογη προετοιμασία Και είμαστε έτοιμοι να γλυκάνουμε με τον τρόπο μας αυτές τις πιο προσωπικές στιγμές των συμπολιτών μας» τονίζει ο κ. Δηματάτης.
Στο ζαχαροπλαστείο του κ. Δηματάτη υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πάστες και τούρτες με κυρίαρχο σχήμα βέβαια την καρδιά σε διάφορες γεύσεις, όπως φράουλα, σοκολάτα, αγριοκέρασο και πολλές άλλες. Οι Σιδηροκαστρινοί και μη κάθε χρόνο τέτοια ημέρα επιλέγουν ένα γλύκισμα για το άλλο του μισό και σε κάποιες των περιπτώσεων, ορισμένοι κάνουν και τη δική τους παραγγελία για τούρτα που θέλουν να προσφέρουν στην αγαπημένη και τον αγαπημένο τους.
«Οι μικρότερες ηλικίες συνήθως προτιμούν είτε μία πάστα για να τη φάνε στα «κλεφτά» ακόμη και στο φροντιστήριο, ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες μία κανονική τούρτα καρδιά. Ένα από τα σχέδια που φεύγει πάρα πολύ αυτές τις μέρες είναι οι δύο πάστες καρδιές ενωμένες σε έναν δίσκο. Ο κόσμος στηρίζει πάρα πολύ σήμερα είναι η αλήθεια, ήδη ξεκινάει από τις προηγούμενες μέρες να δίνει παραγγελίες είπε για να κάνουμε απλά μία κράτηση σε κάποια τούρτα ή κάποιο άλλο σχέδιο, είτε για να γράψουμε κάτι συγκεκριμένο πάνω στην τούρτα που θα πάρουν. Κάποιο προσωπικό μήνυμα, ή κάτι που σημαίνει κάτι για το ζευγάρι κάτι δικό τους. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις από πολύ μικρές ηλικίες μέχρι πολύ μεγαλύτερες να θέλουνε να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους και αυτό το βλέπουμε και από την τρυφερότητα που βγάζουν πολλά από τα μηνύματα που ζητούν του να γράψουμε επάνω στις τούρτες. Τέλος νομίζω πως αξίζει να κάνω και μία ιδιαίτερη αναφορά, πώς στην περιοχή μας πάρα πολλοί συμπολίτες μας γιορτάζουν αυτή την ημέρα από τις 13 του μηνός πού είναι η γιορτή των Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας, όπου και τότε φεύγει ένας σεβαστός αριθμός σε σχετικά γλυκά τα τελευταία χρόνια. Πάντως, όποτε και αν επιλέξουμε να γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων είτε στις 13 είτε στις 14 του μηνός, εμείς είμαστε έτοιμοι μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία, να τους εξυπηρετήσουμε» καταλήγει ο Νίκος Δηματάτης.
Κοινοποίηση