Πανσερραϊκός: Στην Εθνική Ελπίδων ο Σοφιανός & στην Εθνική Μολδαβίας ο Στίνα


H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κλήση του Μάριου Σοφιανού στην Εθνική Ελπίδων. Ο 19χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος μετράει 18 συμμετοχές και 5 γκολ με την κόκκινη φανέλα, στην πρώτη του γεμάτη επαγγελματική σεζόν, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη στήριξη της ομάδας μας στα “δικά της” παιδιά.

Ο Μάριος Σοφιανός κλήθηκε ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας (24/03/2023, 17:00 «Γεώργιος Καμάρας») και της πρεμιέρας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28/03/2023, 17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Στην Εθνική ομάδα της Μολδαβίας κλήθηκε για ακόμη μία φορά και ο Βίκτορ Στίνα, ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Euro, κόντρα στα Νησιά Φερόε (24/03) και στην Τσεχία(27/03).

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που φέτος μετράει 16 συμμετοχές και 1 γκολ με την κόκκινη φανέλα, συμπεριλήφθηκε και πάλι στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Serghei Clescenco και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Πηγή: panserraikosfc.gr

Κοινοποίηση