Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην FOODEXPO 2023

Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην FOODEXPO 2023! Η κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 18 του μηνός και ήδη από την πρώτη μέρα η επισκεψιμότητα στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών είναι αυξημένη! Στόχος για ακόμη μια χρονιά είναι η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της εύφορης σερραϊκής γης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετέχουν εννέα επιχειρήσεις, που έρχονται σ επαφή με τους χιλιάδες επισκέπτες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνάπτοντας σημαντικές συμφωνίες.
Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικές συνταγές με τα μοναδικά προϊόντα των Σερρών, δια χειρός του σεφ Τάσου Τόλη, κατά τη διάρκεια του live cooking, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της έκθεσης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ενημέρωσε για τα ξεχωριστά προϊόντα που παράγονται στις Σέρρες και κάλεσε όλους να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν. Βουβαλίσιο κρέας, ρύζι, ακανές, φυστικοβούτυρο, χειροποίητα μπισκότα, ξηροί καρποί, μπαχαρικά, χυμοί, κρασιά και κρόκος Σερρών αποτέλεσαν τη βάση όπου ο βραβευμένος σεφ δημιούργησε τις μοναδικές του συνταγές, τονίζοντας την εξαιρετική ποιότητα όλων των Σερραϊκών προϊόντων.
Για δεύτερη ημέρα, το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μαλλιαρά να κάνει σημαντικές επαφές. Επίσης, απόλυτα ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και τις B2B συναντήσεις εμφανίστηκαν οι Σερραίοι επιχειρηματίες που συμμετέχουν.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισκέφτηκε και σήμερα τα περίπτερα των Σερραίων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, ενώ είχε συναντήσεις και με άλλες μεγάλες εταιρείες καθώς και με θεσμικούς φορείς, όπως τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Καπνοπωλη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλιδη.
Κοινοποίηση