Β. Μητλιάγκα: «Η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα του Δήμου»

«Η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα του Δήμου χωρίς ναι μεν αλλά, και χωρίς εκπτώσεις» αναφέρει με ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ Βαρβάρα Μητλιάγκα. Η κ. Μητλιάγκα τονίζει ότι «ο δήμαρχος ας βάλει επί τέλους ως προτεραιότητα την άμεση αντιμετώπιση των βασικών τουλάχιστον προβλημάτων των σχολικών κτιρίων».
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της κ. Μητλιάγκα
Η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων ήταν στο μυαλό μας κάτι δεδομένο. Δυστυχώς το τραγικό συμβάν του περασμένου Δεκέμβρη στο 9ο Δημοτικό κατέρριψε και αυτόν τον μύθο, και έφερε στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα στα σχολικά κτίρια, τουλάχιστον στο Δήμο μας. Τα προβλήματα ανακύπτουν το ένα πίσω από το άλλο. Τις προάλλες ήταν το νηπιαγωγείο στα Καλά Δένδρα, χθες η στέγη στο αμφιθέατρο του Μουσικού, σήμερα το ιστορικό 3ο Γυμνάσιο.
Υπάρχει χρόνος; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα του Δήμου, χωρίς ναι μεν αλλά, και χωρίς εκπτώσεις. Άμεση διάθεση χρημάτων, διεκδίκηση κονδυλίων και ανάληψη ευθύνης! ΤΩΡΑ, όχι αύριο. Δεν υπάρχει χρόνος… Όταν ο Δήμαρχος υπογράφει με τόση ευκολία απ’ ευθείας αναθέσεις για προβολή, μελέτες, και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, ας βάλει επί τέλους ως προτεραιότητα την άμεση αντιμετώπιση των βασικών τουλάχιστον προβλημάτων των σχολικών κτιρίων! Όχι αύριο, ΤΩΡΑ!
Κοινοποίηση