Γενική συνέλευση του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα του Συλλόγου Στρ. Παπούλα 37, και ώρα 11.00 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Διοικητικός Απολογισμός
2. Οικονομικός Απολογισμός
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Προτάσεις και σχεδιασμοί για την πορεία του Συλλόγου

Επειδή συνήθως δεν υπάρχει απαρτία την πρώτη Κυριακή, η Γενική Συνέλευση ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την επόμενη Κυριακή 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

«Καλούνται ΟΛΟΙ οι Τερπνιώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί το κορυφαίο όργανο του Συλλόγου, γίνεται μια φορά το χρόνο και θα πρέπει όλοι να εξοικονομήσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ώστε να συμβάλουμε στη συνέχεια της ύπαρξης και της πετυχημένης πορείας του Συλλόγου. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι ας γίνει ο Σύλλογος το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των Τερπνιωτών που θα μας βγάζει από τις καθημερινές σκοτούρες και θα μας χαρίζει στιγμές χαράς, ανακούφισης και αλληλοβοήθειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Κοινοποίηση