Το θρίλερ του Μπ. Μουραλασβίλι που έμενε στις Σέρρες και εξαφανίσθηκε τον Οκτώβριο μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική στο «Φως στο Τούνελ»

(Φωτογραφία: anikolouli.gr)

Με το θρίλερ του 41χρονου Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος έμενε στις Σέρρες και εξαφανίσθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική, ασχολήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Ο 41χρονος βγήκε ζωντανός από το διαλυμένο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο ατύχημα στη Χαλκιδική και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε με κατοίκους της περιοχής και μάρτυρες που σταμάτησαν νύχτα στον κεντρικό δρόμο της Χαλκιδικής και περιέγραψαν ένα ανεξήγητο γεγονός, πως ο σοκαρισμένος άνδρας χάθηκε μπρος στα μάτια τους και τι τους είπε.

Η Γραμμή Ζωής εξέδωσε αρχές Μαρτίου missing alert, αναφέροντας:
«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τις Σέρρες, σύμφωνα με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ.
Ο Μπάντρι Μουραλασβίλι, 41 ετών, εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, στις Σέρρες, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική, την 02/10/2022.
Το αυτοκίνητό του βρέθηκε να έχει ανατραπεί, στην περιοχή του Πολύχρονου Κασσάνδρας, Χαλκιδικής, ενώ ο ίδιος είχε εξαφανιστεί.
Έχει γαλαζοπράσινα μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε παντελόνι φόρμα χρώματος μπλε σκούρο ή μπλε ανοιχτό, αθλητικό φούτερ του ίδιου χρώματος και λευκή μπλούζα».

Το missing alert που εξέδωσε η Γραμμή Ζωής στις αρχές Μαρτίου:

Κοινοποίηση