Χρ. Γρηγοριάδης: «Η τετραετία του Αλ. Χρυσάφη ήταν μια χαμένη τετραετία για τον Δήμο Σερρών»- Η απογοήτευσή του από την απουσία αντιπολιτευτικού λόγου (Βίντεο)


Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή Σερρών εξαπέλυσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Σερρών Χρήστος Γρηγοριάδης μιλώντας στο Infonews24, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Σέρρες- Ώρα Ευθύνης», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών τον κ. Γιώργο Τσιμερίκα.

Ο κ. Γρηγοριάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις επικείμενες, δημοτικές εκλογές και την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι στο τέλος η παράταξή του θα είναι η νικήτρια των εκλογών.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Σερρών χαρακτήρισε ως «χαμένη τετραετία για το Δήμο Σερρών», την τετραετία του νυν Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη, καθώς- όπως είπε- δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα έργο από αυτά που προανήγγειλε ο κ. Χρυσάφης προεκλογικά.

Μάλιστα, ο κ. Χρήστος Γρηγοριάδης υπογράμμισε πως δεν ασκήθηκε αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, έτσι ώστε να πιέσει τον κ. Χρυσάφη προς τη σωστή κατεύθυνση και παραδέχθηκε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από την αντιπολίτευση που άσκησε η μέχρι πρότινος παράταξή του «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το γιατί δεν υπήρξε αντιπολίτευση δεν το ξέρω εγώ, αλλά αυτοί που ήταν στο δημοτικό συμβούλιο. Πάντως πιστεύω ότι η τετραετία που πέρασε πρέπει να μας δίδαξε ότι πρέπει να φύγει αυτή η δημοτική αρχή, γιατί κατά την άποψή μου ήταν απογοητευτική. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την αντιπολίτευση που ασκούσε η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων. Αφού η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ασκούσε αντιπολίτευση έπρεπε να κάνει η δική μας πλευρά. Στην αρχή κάτι πήγε να γίνει, αλλά στο τέλος έμεινε μόνο ο Ηλίας Γκότσης να κάνει αντιπολίτευση. Είδαμε μέλη, όπως ο Παντελής Χράπας, που έφυγε πριν καν τελειώσει η θητεία, να δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος με τον κ. Χρυσάφη. Δικαίωμά του είναι να πάει με όποιον θέλει, όμως δεν έπρεπε να γίνει στη δεδομένη στιγμή. Αυτή τη στιγμή ο κ. Χράπας είναι στο δημοτικό συμβούλιο, με τις ψήφους που πήρε με το συνδυασμό της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων».

Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοριάδη φαινόταν ότι δεν θα έχει μέλλον η «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» και πως μεγάλο πλήγμα ήταν ο θάνατος του επικεφαλής της Θόδωρου Αραμπατζή, με τον πρώην Αντιδήμαρχο να τονίζει με έμφαση πως «δεν υπήρξε κάποιος που θα μπορούσε να κρατήσει την παράταξη ή έστω ένα μέρος της παράταξης ενωμένο και συσπειρωμένο, έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί».

Κοινοποίηση